Wearing Pink in the Sun

Envii Behind the Scenes

ll4792

Min computer og jeg var bestemt ikke gode venner i går, så planlagt WW-indlæg kiksede (det kommer bare senere i dag i stedet). Håber alt er bedre med den nu, og så får I lige en omgang billeder fra da vi skød billederne til min 2. Envii kollektion.

ll4795

ll4793

ll4796

ll4794

Man skal godt nok træde en del ud af sin comfortzone på sådan en dag. Jeg er vildt heldig, at jeg har en kæreste der godt gider at tage billederne til bloggen. Man slapper bare mere af når det er en man kender godt der står bag kameraet. Men med det sagt, så var der en super god stemning (også med Sofie, selvom jeg ikke skriver så meget om hende herinde, så er hun jo også en stor del af projektet, og vi har det altid så hyggeligt).

Forresten, noget helt andet ;) Jeg har besluttet at sælge ud af min taskesamling. Har simpelthen alt for meget til at ligge efterhånden. Jeg regner med at smide det på shoppen her en af dagene (skal nok lægge link og give lyd), men hvis der er noget I allerede nu kunne være interesserede i, så vil jeg da gerne give jer faste læsere mulighed for at købe det inden. Jeg sælger som udgangspunkt alt -pånær Chanel ;) Det er bl.a. Alexander Wang (førsteudgaven med de pæne, firkantede lynlåse), Balenciaga (bl.a. First i dybrød og creme), Louis Vuitton (alt muligt, har ikke lige lagt mig fast på hvad endnu), og ja, jeg tror nærmest I kender mine tasker bedre end jeg gør efterhånden ;) Men smid en mail hvis det er :)

ll4791

Man kigger meget på billeder på kamera åbenbart ;) Jeg elsker i øvrigt, at jeg ligner en der er to meter høj -og bred- på dette billede. Sjovt som der bare er noget med kameravinkler der kan være så vilde (og samme undskyldning giver jeg, hvis jeg ser tyk ud på et billede… det må være vinklen ;)

Some behind the scenes pictures from when we shot the lookbook pictures for my second Envii collection (love looking at the camera, apparantly).

   

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Wearing Pink in the Sun