Wearing Pink in the Sun

Envii Behind the Scenes

ll4792

Min computer og jeg var bestemt ikke gode venner i går, så planlagt WW-indlæg kiksede (det kommer bare senere i dag i stedet). Håber alt er bedre med den nu, og så får I lige en omgang billeder fra da vi skød billederne til min 2. Envii kollektion.

ll4795

ll4793

ll4796

ll4794

Man skal godt nok træde en del ud af sin comfortzone på sådan en dag. Jeg er vildt heldig, at jeg har en kæreste der godt gider at tage billederne til bloggen. Man slapper bare mere af når det er en man kender godt der står bag kameraet. Men med det sagt, så var der en super god stemning (også med Sofie, selvom jeg ikke skriver så meget om hende herinde, så er hun jo også en stor del af projektet, og vi har det altid så hyggeligt).

Forresten, noget helt andet ;) Jeg har besluttet at sælge ud af min taskesamling. Har simpelthen alt for meget til at ligge efterhånden. Jeg regner med at smide det på shoppen her en af dagene (skal nok lægge link og give lyd), men hvis der er noget I allerede nu kunne være interesserede i, så vil jeg da gerne give jer faste læsere mulighed for at købe det inden. Jeg sælger som udgangspunkt alt -pånær Chanel ;) Det er bl.a. Alexander Wang (førsteudgaven med de pæne, firkantede lynlåse), Balenciaga (bl.a. First i dybrød og creme), Louis Vuitton (alt muligt, har ikke lige lagt mig fast på hvad endnu), og ja, jeg tror nærmest I kender mine tasker bedre end jeg gør efterhånden ;) Men smid en mail hvis det er :)

ll4791

Man kigger meget på billeder på kamera åbenbart ;) Jeg elsker i øvrigt, at jeg ligner en der er to meter høj -og bred- på dette billede. Sjovt som der bare er noget med kameravinkler der kan være så vilde (og samme undskyldning giver jeg, hvis jeg ser tyk ud på et billede… det må være vinklen ;)

Some behind the scenes pictures from when we shot the lookbook pictures for my second Envii collection (love looking at the camera, apparantly).

20 kommentarer

 • Mette H. M. Pedersen

  Jeg må vist siges at være en fast læser, har været med siden din blog kun var et par måneder gammel. Puha hvor går tiden dog stærkt :)
  Jeg kommenterer dog kun sjældent, men jeg læser troligt med hver dag.

  Jeg har mange gange sukket efter din Alexander Wang taske
  http://clamour4glamour.looklab.dk/my-outfits/sunday-semi-maxi-skirt/
  Så hvis du vil sælge den, så VIL jeg have den ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det spændende og følge med i :) Glæder mig til at se hvad du sælger ud af :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gorgeous post!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Sjovt at se behind the scenes billeder (: Jeg tænkte også straks, at du ser meget høj ud på billederne (jeg er så også selv kun 1.60 m, så alle er jo nærmest meget høje ift. mig, ha ha).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • can’t wait too see all the pictures ! :)

  xxxx
  new post up,
  http://www.dominiquecandido.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Din Goya for Adax clutch

  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den tror jeg jeg beholder, da den er del af et sæt (har også den store taske i samme farve samt den mindre sorte).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • B

   Helt ok og forståeligt. Den er fin. Men tak for svar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hej Camille…Lige en afstikker, men kan ikke finde en vinder til Sony BTX300 Højtaleren, er den heldige kartoffel fundet? Eller har jeg stadig en chance ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har simpelthen ikke fået den trukket endnu, den er på to-do listen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Fy Camille altså ;)(Mener selvfølgelig Juhu…så er der stadig en chance !)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  I nat drømte jeg, at jeg havde designet en kollektion for Envii, men det var overhovedet ikke min stil, og jeg kunne slet ikke huske, jeg havde lavet noget af det. Det var lidt et antiklimaks at skulle skyde champagnen af.
  Men dine ting er pæne, Camille! Meget pænere end noget af det i min drøm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvilke AW-tasker har du egentlig ud over Brenda og Donna (ha, 90210-samling)?:-)
  Kunne nu også godt være ret lun på Brenda, men nu var Mette jo tidligere ude…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Camille
  Vil meget gerne høre mere om taskerne:
  Loular@gmail.com
  Tak
  :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Wearing Pink in the Sun