Torsdagsønsker

Air-y Off White Shirt Dress

Ok, outfitbilleder udenfor uden jakke…

ll4806

… er stadig lidt for koldt -altså andet end blot for billedets skyld. Men det hjælper virkelig på det, og solens stråler giver fornyet energi disse dage kan jeg mærke.

Jeg kom egentlig fra et møde (derfor skoene), men kunne lige nå at snuppe et par billeder til jer. Skjortekjolen (som tilmed er opkaldt efter en sej musiker, ha ha) er jeg simpelthen så glad for i den cremefarvede nuance lige nu, perfekt til forårsfornemmelser, og så er den nem at hive over hovedet om morgenen, uden at tænke så meget ;)

ll4807

Og jo, jeg havde selvfølgelig jakke på -nu skal jeg jo også lige nå at lufte den lidt, ikke ;)

ll4809

I aften begynder vi vores fejring af verdens fineste Rock Kid, der fylder 3 på mandag -og faktisk er en helt stor dreng efterhånden. Vi får gode venner til middag, og det er altid så hyggeligt! Må hellere snart komme i gang med oprydning og oppyntning. Hav en dejlig start på weekenden!

ll4808

I really love wearing my off white shirts dress these days. The perfect dress for the beginning of spring and sunshine, and very effortless.

11 kommentarer

 • Beautiful monochrome look!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så pæn, den skjorte! Perfekt basis item :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dot

  Den er da så fin!! Jeg havde helt sikkert købt den, hvis ikke den var i poly-plastik :(
  Jeg kan simpelthen ikke ånde i kunststoffer :(

  Men fin, det er den sørme!
  Mvh Dot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kopierer lige et svar jeg tidligere har givet: Ja, kan godt forstå du umiddelbart tænker sådan, men det er IKKE plastik-agtigt. Det er faktisk et bevidst valg, udfra en masse stofprøver. Jeg kunne ikke overskue stof der krøllede så snart man bare sad ned. Det er derfor jeg nærmest aldrig går med skjorte! Jeg ville have noget som jeg kunne tage ud af vaskemaskinen, tørre og tage på. Den falder stadig meget tungt, og overfladen er silkemat. Det er ikke en billig metervare som sådan (eller jo, i forhold til silke i samme tykkelse f.eks.), men polyester kommer også i forskellige kvaliteter, alt efter hvad den skal kunne/hvilket udtryk den skal have osv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Du ser super godt ud med den og jeg blev helt sikkert fristet til at købe den, men ærgerligt den er i polyester. I øvrigt så har jeg fulgt din blog i en del år efterhånden, så tak for god inspiration :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak fordi du har fuldt med så længe Lena, det er jeg virkelig glad for at høre!

   Jeg kopierer igen lige svaret fra ovenover til dig, for det fortæller meget godt om materialevalget: Ja, kan godt forstå du umiddelbart tænker sådan, men det er IKKE plastik-agtigt. Det er faktisk et bevidst valg, udfra en masse stofprøver. Jeg kunne ikke overskue stof der krøllede så snart man bare sad ned. Det er derfor jeg nærmest aldrig går med skjorte! Jeg ville have noget som jeg kunne tage ud af vaskemaskinen, tørre og tage på. Den falder stadig meget tungt, og overfladen er silkemat. Det er ikke en billig metervare som sådan (eller jo, i forhold til silke i samme tykkelse f.eks.), men polyester kommer også i forskellige kvaliteter, alt efter hvad den skal kunne/hvilket udtryk den skal have osv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lena

   Ok, jeg er overbevist :-) Det kan være den alligevel finder vej til skabet herhjemme :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Torsdagsønsker