4

It Walks Again!

I går var jeg ude igen, dog måske lige optimistisk nok, men er ikke så god til det med at være syg for længe. Og den skulle selvfølgelig have gas med høje hæle, intet mindre kunne gøre det. Desuen var jeg åbenbart i blotter-outfit (hmm, måske jeg burde ændre overskriften? Omend det måske ville tiltrække lidt forkerte læsere også…). Husker ikke kjolen som så kort ;)

ll4706

Som den opmærksomme læser nok har bemærket, så springer jeg modeugen over denne gang. Der er pivkoldt, I gider ikke rigtig læse om det (kan jeg se på kommentarfeltet/statistikker, I vil hellere have alt det andet), og det passer mig virkelig dårligt i forhold til arbejde + familietid. Jeg tager revanche til sommer. Der kan jeg lave noget finere til jer, og der er modeugen også meget hyggeligere synes jeg. Er totalt fan af at se nye og gamle bekendtskaber i modebranchen, og netværke lidt, men går bare ikke rigtig ud på samme måde her om vinteren. Lidt luksus-blogger-attitude må man vel godt tillægge sig på sine gamle dage, så bliver mit fjæs heller ikke så slidt (igen, i min alder vil man ikke have et slidt fjæs, ahem) ;) Så lige nu fortsætter jeg bare med alt det andet og SS14 fokus, og ser lige hvad jeg vil bringe fra AW14 til jer (i form af, hvad der kan være gode køb allerede nu *hint* elektrisk blå, køb mine pailletsager mens de stadig er på lager, ha ha ha).

ll4705

Jeg var i endnu mere får, denne gang fra Munthe plus Simonsen -som jo i øvrigt nu lystrer navnet “Munthe”. Forfriskende og fint. Altså navnet. Jeg er ikke særlig frisk :)

I was out and about again yesterday. I’l really bad at just staying in, so took on a pair of heels and went out in the snow (not the best idea though, but it felt great!).

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

4