Saturday on the Go

(Mere) Budgetvenlige Camille-jakker

Det er ikke en hemmelighed, at jeg har en jakke-fascination, også mere end sko og tasker -omend dem kan vi også godt lide, ikk ;) Men jeg bliver tit spurgt efter, om jeg kan finde lidt mere budgetvenlige udgaver af de populæreste, og jo, det vil jeg da godt :) Jeg er selv fan af den ægte vare, og er sjældent at finde i fake læder, men det gør også noget ved prisen, og tit kan man få ret fine ting til billige penge, hvis man er villig til at gå lidt på kompromis.

Jeg har her fundet 9 bud til jer, på noget der minder om sager der hænger i min garderobe. Noget er virkelig billigt, og andet er om ikke andet, billigere end min egen udgave:

ll4703a

Affiliatelinks fra venstre øverst: Sort fake fur jakke i bomber-snit, som er et snit jeg holder utroligt meget af.

En egentlig pailletbiker ejer jeg faktisk ikke (endnu), men jeg overvejer virkelig selv denne, hvis jeg kan retfærdiggøre det i.f.t. alle de pailletjakker jeg allerede har. Men det er jo det bedste af to verdener ;)

Der er lidt Rick Owens over denne jakke fra Only, men det er der bestemt ikke over prisen! Den ville faktisk også være fin som cardigan nu her.

En kimono er en af mine yndlingspasformer, og kombinationen af sort-hvid på overtøj er en evig klassiker i min garderobe.

Min grå fårepels fra Zara er meget populær, og her i en fake fur udgave i lidt den samme stil, er den både til at få og betale.

Igen lidt Rick Owens vibes fra River Island i fake leather, synes faktisk pasformen på denne ser ultra fin ud.

Selected Femme har lavet en jakke der minder meget om den dip dye jeg har fra Muubaa, denne er ikke totalt billig, men dog billigere end den frs Muubaa.

Ingen collage uden leopard, og denne i fake fur fra Topshop har et ret lækkert print (og det er vigtigt!). Jeg er vild med den afrundede halsudskæring.

Og til sidst er der lidt en snyder, for det er faktisk en Muubaa jakke næsten magen til en jeg har, men denne er til halv pris, så den måtte godt lige komme med :)

9 jackets/coats that are similar to ones already in my wardrobe -but on a smaller budget.

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Saturday on the Go