It Walks Again!

All Black

ll4709

Endte i all black i går. Sort gør bare et eller andet ved et outfit, og hver gang jeg kun er i sort får jeg altid mange kommentarer på det? I don’t know, følte mig måske også en anelse Johnny Cash-agtig ;)

Men jeg havde en virkelig dejlig dag i går. Fik en tur til Hamborg i bryllupsgave, og jeg gav selv Johan Bülows “Love” lakridser, så det var en vildt god deal, ha ha. Vi havde aftalt ikke at give gaver, men det holdt jo så ikke helt. Må skylde en endnu bedre gave senere (det var lidt for mande-agtigt af mig det her, jeg spiste dem endda nærmest selv). Sig endelig til hvis I har gode forslag ;)

ll4708

I had the best evening yesterday. Had dinner with my husband and really enjoyed it :)

 

   

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

It Walks Again!