Juleferie -om at koble af og ud!

Julegaver :)

Jeg synes selv det er lidt hyggeligt at se, hvad andre har fået til jul, så I får da også lige et lille kig på nogle af mine. Flere ting var nemlig allerede taget i brug, eller lagt på plads, men i det store hele fik jeg dette, med nogle dejlige personlige ting imellem!

ll4621

Nu er det langt fra alle venner jeg er på gave med, men jeg har et par skønne veninder, som bare kan det der med gaver. Min veninde Thorsen stod selvfølgelig for den ene rosenduft, rosente og covers til min nye mobil, så jeg ikke også smadrer skærmen på den. Min anden veninde Engelina havde købt et lille træsnit af Jens Bohr til min billedvæg + selv malet en fin akvarel. Min mand gav mig en refill af en af mine yndlingsparfumer fra Annick Goutal + 2 musikbøger jeg havde ønsket mig. Er allerede i gang med “Nostatic!” af Martin Hall, som tilmed er illustreret af en af mine yndlingskunstnere, Knud Odde (må have et billede af ham en dag!). Min far havde købt den nye soloplade fra Steen Jørgensen, og forældrene stod også for musikquizspil + meget savnede frokosttallerkener til vores Royal Copenhagen stel (må jeg høre voksenpoint’ene tikke ind?). Desuden fik vi lidt penge til skiferie, og ungerne fik som sædvanligt en ordentlig høst også. Meget taknemmelig :)

Most of my christmas presents. Lots of personal items which I really love :)

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Juleferie -om at koble af og ud!