Merry Christmas

Juleferie -om at koble af og ud!

ll4617

Tak for alle jeres søde julehilsner! Håber I nyder juledagene derude :)

Apropos at nyde juledagene, så har jeg besluttet mig for at holde ferie. Sådan rigtig ferie… uden bloggen! Ikke fordi jeg er træt af at blogge -overhovedet- men fordi jeg i juletidens ånd vil være der 110% for min familie. Uden computer! Til efter nytår! Jeg ved ikke heeeelt om jeg kan holde det, men jeg vil i hvert fald forsøge. Tror det vil være rigtig sundt for mig -og måske også jer, ha ha ;)

Jeg havde lidt liggende til jer, så har forprogrammeret nogle indlæg til jer, bl.a. med julegaver, der kommer løbende, hvis I ikke er helt enige med mig i det der med pausen. Dog ses vi måske på Instagram? Og mit nytårsoutfit har jeg jo også allerede vist jer her. Men kommentarer, mails osv. svarer jeg først på fra d. 3/1. Ahh, føles nu meget godt, efter en lang tid hvor jeg har været så meget “på”.

Pas godt på hinanden og Blogland så længe, så ses vi lige om lidt, til endnu et år på Clamour 4 Glamour. Håber I har lyst til at hænge ud med mig næste år også, selvom vi kører på 6. år ;) Jeg er i hvert fald klar :)

I’m taking a week long christmas vacation from the blog. I just need a bit of time off to be with my family 110%. I’ve programmed some posts for you, untill I return on the 3rd of January. Take care :)

9 kommentarer

 • Håber at du får nogle gode fridage :) Jeg vil dog følge med alligevel herinde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Fornuftigt at du kobler helt af! Det virker som om det har været et efterår, med meget gang i! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder faktisk helt fornuftigt :) Nyd ferien! Og kom godt ind i det nye år :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fornuftig beslutning og ganske imponerende! Jeg ville næppe overleve så længe uden en computer. Jeg er ret sikker på, at der ville opstå fysiske abstinenser! :D

  Anyway, jeg glæder mig til 6. år! Jeg er kun på 2. år ovre hos mig, og når jeg tænker på alle de bloggere, der begynder at sætte blogningen på autopilot, så håber jeg altid, jeg kan formå at forblive kvalitetsbevidst ligesom dig. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Merry Christmas