Merry Christmas

Juleferie -om at koble af og ud!

ll4617

Tak for alle jeres søde julehilsner! Håber I nyder juledagene derude :)

Apropos at nyde juledagene, så har jeg besluttet mig for at holde ferie. Sådan rigtig ferie… uden bloggen! Ikke fordi jeg er træt af at blogge -overhovedet- men fordi jeg i juletidens ånd vil være der 110% for min familie. Uden computer! Til efter nytår! Jeg ved ikke heeeelt om jeg kan holde det, men jeg vil i hvert fald forsøge. Tror det vil være rigtig sundt for mig -og måske også jer, ha ha ;)

Jeg havde lidt liggende til jer, så har forprogrammeret nogle indlæg til jer, bl.a. med julegaver, der kommer løbende, hvis I ikke er helt enige med mig i det der med pausen. Dog ses vi måske på Instagram? Og mit nytårsoutfit har jeg jo også allerede vist jer her. Men kommentarer, mails osv. svarer jeg først på fra d. 3/1. Ahh, føles nu meget godt, efter en lang tid hvor jeg har været så meget “på”.

Pas godt på hinanden og Blogland så længe, så ses vi lige om lidt, til endnu et år på Clamour 4 Glamour. Håber I har lyst til at hænge ud med mig næste år også, selvom vi kører på 6. år ;) Jeg er i hvert fald klar :)

I’m taking a week long christmas vacation from the blog. I just need a bit of time off to be with my family 110%. I’ve programmed some posts for you, untill I return on the 3rd of January. Take care :)

   

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Merry Christmas