Another Drapy, Silky Outfit

Happy New Year!!

ll4627

Her på årets sidste dag, vil jeg lige benytte muligheden for at ønske jer alle et rigtig godt nytår! Hvordan I nu vælger at fejre det -eller ikke fejre det, det er der jo mange forskellige bud på. Jeg kan med sikkerhed sige, at mine nytårsaftener (og har trods alt oplevet en del efterhånden) aldrig har været mine bedste fester. Ikke engang tæt på. I år har vi taget konsekvensen, og vi fejrer den bare os 4 -dog stadig i pailletkjolen. Jeg tror det bliver rigtig godt. Det hører I mere om senere :)

Tak fordi I har holdt mit selskab ud endnu et år, tak fordi I altid er så opbakkende, og ja, bare tak egentlig. Det er et godt ord når man mener det :)

Vi ses igen i 2014. Hvad året konkret byder på for mig, det ved jeg faktisk ikke. På blogfronten har jeg stadig to kollektioner for Envii der skal lanceres, og så… ja, så ved jeg faktisk ikke hvad der skal ske? Et eller andet skal jeg dog nok finde på, det plejer jeg jo ;) På privatfronten flytter der en hulens masse babyer ind i min omgangskreds (yay!), ikke min egen dog, ha ha ;) Så får jeg et børnehavebarn, og fejrer 4 års bryllupsdag med min mand lige om lidt.

Jeg er stadig i ferie-hi uden computer (good girl!), men når jeg vender tilbage til tastaturet, så kommer der også lidt tanker fra året der er gået :)

Hav en dejlig nat og start på 2014! Vi ses. d. 3/1 igen <3

I just want to wish you all a happy New Year and thank you for following my blog for the past year. Hope you have a wonderful night and beginning of 2014 :)

20 kommentarer

 • Godt nytår søde Camille :) Glæder mig til at følge med her på bloggen i det nye år :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår, Camille! Det lyder til at blive en rigtig hyggelig aften – min skal også tilbringes med familien, sådan som jeg bedst kan lide det :) Jeg håber 2014 bliver et lykkebringende år for dig og jeg glæder mig til at følge din blog:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • godt nytår! og gud er det 4 år siden I blev gift?! jeg synes tiden flyver lidt vel hurtigt ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår til dig og din familie, Camille! Det lyder dejligt med en stille og rolig aften. Det trænger jeg faktisk ofte til på sådan en nytårsaften, når man lige er ved at komme sig over julen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår Camille og tak for en skøn blog <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlise

  Feliz Ano Novo Camille!
  I wish you a wonderful 2014! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Rigtig godt nytår til dig og dine kære Camille
  Jeg har læst din blog fast gennem det seneste halve år og bliver tit inspireret af din stil. Du er meget elegant og har en flot udstråling. Jeg har dog flere gange tænkt over at stille dig dette spørgsmål: hvorfor er dit farvevalg næsten altid gråt, sort eller lignende.
  Det kunne være spændende at se, hvis du valgte andre/flere farver, for jeg er ret sikker på, at du selv ville komme endnu mere frem. Så vil din flotte udstråling være unik. Men måske du har en klar holdning til dine farvevalg.
  Mange hilsener og ønsker om en fortsat god dag
  Lone

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Lone. Det er bare simpelthen de farver jeg foretrækker. Jeg føler mig ikke tilpas i mange farver. Det kan være pænt til andre, men det er ikke noget jeg lige er til. Og det ville man jo kunne se på netop udstrålingen. Jeg klæder mig på for min egen skyld, selvfølgelig skeler jeg også til tendenserne, men med årene er det blevet mindre og mindre, og lytter bare til min egen æstetik -det synes jeg er det vigtigste :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig godt nytår, Camille! Glæder mig til at høre om dine tanker om 2013 (og hvad du ellers finder på her på bloggen i år 2014) (:

  http://theluxuryfactor.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig glædeligt nytår, smukke Camille :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Another Drapy, Silky Outfit