Another Drapy, Silky Outfit

Happy New Year!!

ll4627

Her på årets sidste dag, vil jeg lige benytte muligheden for at ønske jer alle et rigtig godt nytår! Hvordan I nu vælger at fejre det -eller ikke fejre det, det er der jo mange forskellige bud på. Jeg kan med sikkerhed sige, at mine nytårsaftener (og har trods alt oplevet en del efterhånden) aldrig har været mine bedste fester. Ikke engang tæt på. I år har vi taget konsekvensen, og vi fejrer den bare os 4 -dog stadig i pailletkjolen. Jeg tror det bliver rigtig godt. Det hører I mere om senere :)

Tak fordi I har holdt mit selskab ud endnu et år, tak fordi I altid er så opbakkende, og ja, bare tak egentlig. Det er et godt ord når man mener det :)

Vi ses igen i 2014. Hvad året konkret byder på for mig, det ved jeg faktisk ikke. På blogfronten har jeg stadig to kollektioner for Envii der skal lanceres, og så… ja, så ved jeg faktisk ikke hvad der skal ske? Et eller andet skal jeg dog nok finde på, det plejer jeg jo ;) På privatfronten flytter der en hulens masse babyer ind i min omgangskreds (yay!), ikke min egen dog, ha ha ;) Så får jeg et børnehavebarn, og fejrer 4 års bryllupsdag med min mand lige om lidt.

Jeg er stadig i ferie-hi uden computer (good girl!), men når jeg vender tilbage til tastaturet, så kommer der også lidt tanker fra året der er gået :)

Hav en dejlig nat og start på 2014! Vi ses. d. 3/1 igen <3

I just want to wish you all a happy New Year and thank you for following my blog for the past year. Hope you have a wonderful night and beginning of 2014 :)

   

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Another Drapy, Silky Outfit