Share a Style Secret

“George” Skirt i ALT for Damerne

Jeg sender lige en buket virtuelle roser. Dels til ALT for Damerne for at bruge min “George” nederdel i deres magasin, og dels til opmærksomme læsere der spotter det + en særlig tak til Mette der endda var så sød at sende billeder <3 Hvor er det fedt at dele alt det her med jer! Det gør det altså ekstra sjovt at lave projekter. Og nu jeg er ved det, så også tak for alle jeres fantastiske søde kommentarer i forbindelse med lanceringen.

ll4579

Nederdelen er ved at være væk online (den har I også været søde til at komme med rigtig god feedback på!), men der er flere i butikkerne, og jeg håber de kan skaffe lidt flere til online de kommende dage :)

Overlever I stormen derude… (er er det en orkan nu)? Må indrømme der går lidt for meget Peter-Tanev-sensation i den til mig, men det er da rart at bo i et land, hvor der åbenbart sker så lidt, at vejret kan fylde SÅ meget i medierne :)

Udenfor mine vinduer er der nærmest vindstille, omend det regner ret kraftigt. Så nu vil jeg tænde kalender- og duftlys, tage de lyserøde uldsokker på, og nyde at sidde inde i tørvejr :)

A big thank you to Danish magazine “ALT for Damerne” for featuring my design, and to all of you for being so positive about the launch and collection :)

18 kommentarer

 • Christina

  Jeg ved ikke om du har set det, men din quiltede jakke var i Femina i sidste uge. Det er altså sejt gået med din kollektion. Selv drømmer jeg mest om de sølvfarvede bukser (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TV2 har faktisk sjældent været så underholdende i dag – der er altså skruet seriøst op for drama-queen-genet: TV2 journalist: “her bagved kan i se den sorte bil, der er ved at blive ÆDT OP af vandet”.. Kamera viser bil i omkring 5cm vand.. Hahaha :D. Det er bedre end al den satire de plejer at sende. Og Natholdet har da i hvert fald nok at gå i gang med de næste mange uger :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha, du har helt ret!! Måske man skulle skrue over på TV2 NEWS, det er sikkert endnu bedre :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med det! Dejligt for dig :) uh, jeg håber min familie er en af dem, der har købt den, og at den ligger under træet juleaften ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er altså også bare så fin og er selv så glad for mine glimmerbukser fra din kollektion :) Men ved du forresten om den koster 250 eller 300 kr.? Mener nemlig at der står 300 på nettet & 250 i bladet? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt at høre :) Ja, det kan jeg godt se… men det er butiksprisen der gælder :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • God ide at se det fra den vinkel – at der åbenbart sker så lidt, at stormen er toppen af poppen i øjeblikket ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Altså, Camille, bliver da helt rørt, når du nævner mig :) Det var jo ikke meningen ;) Men tak og sender et <3 tilbage :)

  P.s. Du er altså også i denne uges Kig Ind (indrømmet, jeg elsker Hollywood-sladder, ha ha) :) Sig til hvis jeg skal sende billed :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Men det er da bare alt for skønt I bakker mig sådan op, det fortjener da roser! Og ja tak, meget gerne billede, hvis du orker?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia N

  Nederdelen er virkelig flot og blev også super begejstret da den landede hos mig i sidste uge, sammen med jakken og den stribede bluse ;) I det hele taget tillykke med den fine kollektion Camille.
  Desuden har du helt ret, det er godt nok overdrevet meget tv-tid vejret får i dag ;b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie B.

  Jeg sidder i George-bukserne nu, har sikret mig nederdelen også og skrevet Keith på ønskesedlen. Jeg nærmer mig vist snart fan-agtige tilstande, haha :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Share a Style Secret