A Drapy Holiday Outfit

Another Drapy, Silky Outfit

ll4622

I får lige endnu et af mine juleoutfits. Nyder faktisk juledagene i fulde drag, omend det ikke ser helt sådan ud på det første billede ;) Dette er fra vores 1. juledagsfrokost, som er fast tradition i min familie, hvor alle dem der er hjemme kommer og spiser hos mine forældre. Og så spiller vi tallotteri med dertilhørende tilråb, hånen og jublen ;) Mit udbytte kunne med fordel have været bedre i år, så jeg afventer en revanche til næste år! Igen var jeg i æde-venligt tøj (jeps, det er et ord) med bløde, draperede silkelag. Winner!

ll4623

American Vintage jacket (yes, I got a set!), Graumann dress, Chanel bag + shoes, 6.10 Jewellery necklace + ring, christmas christmas nailpolish from Essie.

ll4626

ll4625

ll4624

Another christmas outfit before going to lunch at my parents’ home. One again in soft, drapy, silky layers. Always a winner.

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

A Drapy Holiday Outfit