Today is the Day

Tak Aalborg :)

ll4557

Allerførst, en kæmpe tak til min hjemby Aalborg i går. Hvor var det dejligt at se jer alle!! Og tak for opbakningen :)

Vi fik sendt de første dele af kollektionen afsted hjem til nogle garderober (Sofie synes det var lidt skørt, at jeg synes det var virkelig mærkeligt at se mine styles komme med andre hjem, de er jo mine baby’er, ha ha, har arbejdet så meget med dem).

ll4559

Der blev gramset på pailletter…

ll4560Og købt pailletter…

ll4563

Og købt quilt… og alt det andet. Der var nogle gode shoppere med til eventet, også tak for det -efter jeg lige havde vænnet mig til at se folk i mit design, ha ha ;D

ll4561

Der var masser af sukker, bl.a. den sejeste, kæmpe C4G kage, som jeg lagde på Instagram. Der var 6 af dem, og tror alle gik sukkerkolde, for jeg kunne få en med hjem! Og omend fristende at spise, så tager jeg den med til mine elever i dag, tal lige om at blive nomineret til årets bedste lærer ;) Jeg skal nemlig lige have mine lektioner, inden jeg flyver til Kbh, og tager turen en gang til. Jeg har ladet mig fortælle, at det er Strangas der leverer kage til det event, så det vil jeg da glæde mig til -det er jo ham fra Go’ Morgen DK, som Sofie og jeg begge udbrød ;)

ll4558

Åh, og så var der lige den dumme mikrofon. Den kommer jeg til at have mareridt om længe ;) Det er bare slet ikke mig, sådan helt spontant at skulle stå på podie med sådan en i hånden og fortælle. Havde alt muligt klogt jeg ville have sagt… Hmm, lægger det sgu op til jer en anden gang ;) Prøver at tage mig sammen og huske bedre i aften!

Jeg fik ikke lige taget et outfitbillede, men dette er det tætteste jeg kommer på et. Det er i øvrigt min mor der har taget det. Jaaa, hvis I havde været med til event, så havde I skam mødt hende ;)

ll4562

Uh, hvor mange mig’er er der på det billede? Man vænner sig virkelig ALDRIG til at se billeder af sig selv sådan nogle steder!

Nu går turen som sagt til Kbh, hvor jeg vil glæde mig til event, gensyn med min kusine og gode veninder, og så snupper jeg da også lige en QOTSA koncert i Forum. Rock on! Og hey, hvis I gerne vil med til event i aften, så kan vi sagtens fikse noget. Skriv til clamour4glamour@envii.com med navn, og så ses vi :)

Ps. kollektionen kommer til salg i alle andre Enviibutikker og online på fredag kl. 10. Hele kollektionen er i begrænset oplag, så jeg ved ikke hvor længe alle styles er tilgængelige :)

A lot of pictures from our first launch event of my collection for Envii. It went very well, a big thanks to my hometown Aalborg! Tonight we’re doing it again in Copenhagen. See you on Instagram :)

10 kommentarer

 • Hvor lyder det bare som en helt perfekt aften! Kunne godt forestille mig, at det var lidt mærkeligt at se andre folk i designs, man har lagt så meget i, tænkt så meget over og brugt så meget tid på. Haha. Men du kan kun være stolt! God koncert i aften (og event selvfølgelig). Så først tidligere på ugen at QOTSA skulle spille i Forum, og så tænkte jeg faktisk straks på dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine L. Christensen

  Tillykke med kollektionen, den er virkelig lækker!
  Noget andet der også er lækkert, det er din støvler – må man have lov at spørge hvor de er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og tak, Camille! Havde det ikke været for dig, havde der slet ikke været event i Aalborg i går :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var bestemt også en spændende aften, meget hyggeligt at møde både dig & Sofie og så syntes jeg at du klarede det helt super! :) Fik da også et par silver joggingbukser med hjem, så nu håber jeg de passer, så jeg kan bruge dem flere sæsoner frem :)

  Og dejligt at du kunne trække sådan en lækkert event til Aalborg! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selv tak :) Det var hele turen fra Aarhus værd. Er helt enig med de andre – fedt at du kan trække sådan et event til Aalborg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih hvor gad jeg godt havde været med!

  Knus http://www.gittemary.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det altså bare byggeligt ud :) Er så ærgerlig over at jeg ikke kan deltage :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ha ha, det er mig, der står og køber pailletkjolen på billede tre :D
  Det var et rigtig fint arrangement og nogle rigtig fine ting. Og det var super hyggeligt at få hilst på dig, du var rigtig sød :)

  Jeg sidder i joggingsættet nu. Har sjældent følt mig så chik og afslappet på én gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HVOR er dine sko fra!? Love? :D Og tillykke med din super flotte kollektion, Camille :) Den sidder lige i skabet! Pun intended ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hehe, jeg kan til fulde forstå at det må have været lidt mærkeligt at se os rive jeres kollektioner ned i Aalborg. Men jeg kan fortælle at dit bud på en LBD gjorde det godt til en julefrokost med mit studie igår – både pæn og behagelig at have på, på én og samme gang. Vigtigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Today is the Day