"Marc" Sequin Dress - Envii by Clamour 4 Glamour

Husk at tilmelde jer VIP events i Aalborg og Kbh + Det glamourøse joggingsæt ;)

Har fået lidt flere pladser til de to events i morgen i Aalborg, og i overmorgen i Kbh -så I kan stadig nå at tilmelde jer:

ll4539

Der vil være bobler, sukker, oplæg v. Anne fra Envii, præsentation af Envii by kollektionerne fra både Sofie og jeg, mulighed for preshopping af begge kollektionerne (+ selvfølgelig alm. Envii) efter lukketid, og selvfølgelig lækre goodiebags til alle deltagere. Indholdet er en hemmelighed lidt endnu, men det er godt! Desuden vil der være lidt overraskelser, men det kan jeg jo af gode grunde ikke skrive om her ;) Alt i alt et par hyggelige timer, så tag veninden under armen, og lad os vise især Aalborg, at der bør være mange flere af denne slags events fremover!

Se mere om tilmelding på billedet ovenover. I får en mail som bekræftelse på jeres deltagelse :) Jeg glæder mig til at se og fejre med jer!

I får også lige endnu to styles, nemlig mit take på lidt hverdagsglamour i form af et sølvjoggingsæt:

ll4552

Og jeps, nederdelen passer selvfølgelig også til, så man kan mikse og matche efter behov. Sættet hedder i øvrigt “George” efter George Harrison ;) Jeg kommer selv til at bruge det til en casual julefrokost med stiletter, og i hverdagen splitter jeg det nok som oftest op.

Two more of my styles for Envii, casual sweatshirt and pants but in silver perfect for that casual party with heels.

26 kommentarer

 • Nej, hvor er det fantastisk det hele. Men jeg skal til quiz på torsdag. Og forsvare min ære. For hulan da!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Wallin

  Kæft det er fedt det sæt! Glamour-joggingsæt! Gad SÅ godt kunne deltage i eventet i AA men bor i Canada ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Jeg glæder mig SÅ meget til eventet i Kbh. Mit første event nogensinde – i en alder af 35 haha. Jeg bliver nok alderspræsident;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SÅ cool du kommer, det synes jeg virkelig. Alder er da totalt ligegyldig, det handler om mode, sukker, bobler og hygge… og gaver :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Aaargh, you’re ruining me!

  Ny praktisk vinterjakke eller sølvjoggingsæt og pailletkjole… Oh, decisions, decisions…

  Nå, jeg kommer med til event i AA. Og jeg bliver nødt til at indtage så tilpas meget gratis sukker, at jeg kan overdøve behovet for en ny vinterjakke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gratis sukker i kilovis skal du få :D Altså, jeg ville sgu nok gå efter det der skinner, men det er jo ikke noget nyt ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie A.

  Uh, behageligt tøj med glitter – what’s not to like? :) Ved du hvad prisen bliver på sættet?

  PS: Jeg er SÅ klar til eventet i København på torsdag. Jeg har arbejdet ekstra meget i oktober måned for at få råd til julegaverne – så for en gangs skyld er der lidt plus på forkælelseskontoen til mig selv, selvom julen er nær :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Præcis, det er de to bedste ting forenet, komfort og glamour, hurra :) Blusen koster 300 og bukserne 250 (og nederdelen 250). Så det er gode priser :) Bliver fedt at se dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie A.

   Det er da priser, der er til at overskue :) Tak for svar – jeg glæææder mig til torsdag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Præcis, dejligt at kunne lave noget som de fleste kan være med på :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • R

  Ihhhhhh:() hvad kommer sættet til at koste ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ville ønske jeg kunne, ikke mindst for at bakke op om et af de alt for få events i Aalborg! Men der er desværre et pædagogisk råd møde i kalenderen i stedet :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Øv, igen hvad skal man med pædagogik når man har sukker og gaver…? ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Ledelsen har dog lovet kolde sodavand og småkager ;) Måske for at få planerne om implementering af skolereform og arbejdstid til at glide lidt nemmere ned…?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så skal der dæleme godt nok mange kager til ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig så meget til eventet! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise N

  Kommer din kollektion også i de butikker der forhandler Envii? Eksempelvis Quentess (eller, er ikke helt sikkert, men der er en butik i Bruuns Galleri, Aarhus, som forhandler Envii – det er bare det jeg gerne vil vide :)
  For så står jeg der når de åbner på fredag :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh, det ved jeg desværre ikke. Der er du nok nødt til at kontakte Envii og høre dem ad. Men tak :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • L.

  Wauw, hvor er det bare nogle flotte styles, du har designet! Klart det bedste blog-samarbejde jeg har set. Jeg elsker paliettekjolen, sølvjoggingsættet og den mørkeblå vinterjakke, men jeg er desværre forhindret i at komme i morgen aften :( Smider du et link på bloggen, når kollektionen kan købes online? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 1000 tak for de søde ord :) Jakken er godt nok sort, men materialet gør, at den ikke er specielt “hård” i farven :) Og jo, smider selvfølgelig links på :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

"Marc" Sequin Dress - Envii by Clamour 4 Glamour