Ny Pelset Vest

Nu i dit TV

ll4388

Takket være jer søde læsere, fandt jeg ud af, at jeg medvirkede i programmet “Funny Ha Ha” på Tv2 Zulu i lørdags. Havde helt glemt det igen, men under årets Roskilde festival blev jeg interviewet, og jeg må indrømme, at jeg var list spændt på, hvad det ville blive til. Kunne ikke dy mig, og snuppede det på Sputnik, og synes faktisk det gik helt ok? Også programmets formål taget i betragtning. Hvis I er nysgerrige på at se mig live -i en knapt så seriøs version, så bliver det sendt igen i morgen kl. 22.55 på Zulu -men hav tålmodighed, jeg er først på til sidst.

I was featured on a television show on Saturday. You can still get a chance to see it tomorrow, but only if you’re located in Denmark :(

2 kommentarer

  • Mathilde G

    Altså det bliver sendt på TV2 Zulu onsdag d. 2. oktober klokken 22:55 og hedder “Funny Ha Ha”? Vil bare være sikker på, jeg har alle facts med – jeg vil nemlig super gerne se det :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Ny Pelset Vest