Leo and Leo and some Stripes

New Lilac Gina Tricot Scarf

ll4484

Jeg er nødt til at vise jer mit nye tørklæde fra Gina Tricot, som jeg impulsshoppede forleden sammen med min pixi partner-in-crime. Vi skulle liiige vente 5 min. og så sprang det nærmest på mig. Jeg er ret vild med den der lyserøde med lilla undertoner, og dette tørklæde kommer tæt på (farven er ret umulig at fange). Det er godt nok lavet i akryl (prisen er så også derefter), men det er virkelig sindssygt varmt og blødt. Har gået med det hele dagen indenfor (prøver at ride den der forkølelse af), og det har en skøn kvalitet. I finder det online lige her.

Har fået en del (positive) kommentarer på det i løbet af dagen, og indrømmet, det er måske lidt udenfor min comfortzone sådan umiddelbart, men det føles nu meget godt.

ll4485

I just bought this lilac scarf from Gina Tricot. Love the colour (more visible here). It’s so soft and warm.

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Leo and Leo and some Stripes