20% rabat på støvler og 15% på jakker og fri fragt = 4 vintersæt

6.10 Jewellery in IN Magazine

Jeg bliver altid helt vildt stolt når mit design optræder i blade og magasiner, og jeg har verdens sødeste veninder, læsere og pr-piger der holder øje for mig, og sender mig søde mails eller instagrams med billeder <3

F.eks. denne fine 6.10 detalje fra et stylingsindslag fra magasinet IN:

ll4430

Jeg har også spottet 6.10 Jewellery i Femina, Kig Ind og Cover. Kærlighed til jer <3

Hav en dejlig mandag derude. Jeg har FERIE og er netop på vej ud for at prøvekøre endnu en bil, derefter står den på klipning af hæk (omg, bliver hver gang overrasket over, hvor mørbanket man bliver af havearbejde, cross fit go home, ha ha), og indretning af billedvæg inde i stuen. Sidstnævnte bliver rigtig godt tror jeg; Kunst, favoritbilleder og bandplakater blandet sammen.

I always get so proud when I see some of my designs in magazines, like this detail from a styling in IN magazine :)

3 kommentarer

 • Det er altså også med god grund at dine smykker får alt den omtale ;) De er SÅ smukke ;)
  Og god fornøjelse med havearbejde – jeg ville nu hellere tage en omgang crossfit ;) Hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susse

  Dine smykker er også bare lækre :)
  Håber du smider et billede op af din væg. Skal selv have lavet to vægge og ville være fornemt med noget inspiration :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt forstå, at du er stolt og glad… det er dig vel undt…
  Jeg har lige fået Simpel Ring i sort i fødselsdagsgave… og ønsker mig faktisk lidt dit lyn nu… (som ellers har været det eneste, jeg ikke har været helt vild med før)
  Men kors hvor er det pænt sammen…
  (fik for øvrigt også to plus-ørestikkere… og de er jo vildt skønne – tak for de smukke designs)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

20% rabat på støvler og 15% på jakker og fri fragt = 4 vintersæt