Fashion is for Idiots

En Søndagshilsen

ll4382

Som lovet kommer der lige en hilsen fra vestkysten! Faktisk er vi nu tilbage i Aalborg, da vi lige havde et søndagsærinde. Vi er jo på biljagt, og skulle prøvekøre en Skoda Octavia. Den var ret lækker egentlig, er der nogle af jer der har gode erfaringer/har hørt godt om den nye model -den version med DSG gear? Man kan dresse den lidt op med kromkanter, godt lydanlæg, fælge osv. (hej, mit navn er Brian…), og så bliver den faktisk ret sej (og selvfølgelig skal den være sort) -udover den er mega indvendig.

Vi skal lige prøve den i morgen også, og så finde ud af, hvilken forhandler man skal vælge. Tænker det nok ikke er ret smart, rent forhandlingsmæssigt, at vælge en forhandler lige midt i Aalborg. Men nu må vi se. De kommer alligevel først hjem til februar, så har masser af tid (måtte desværre erfare, at det ikke er ligesom at købe en Chanel taske, man får den ikke bare med hjem i en pæn indpakning med det samme… hmm, måske jeg bedre kan sammenligne det med en fra Hermès så, der er også venteliste, ahem…). Man får seriøst en hel brochure med ekstraudstyr man kan pimpe løs med. Hvem har ikke brug for lys under sæderne og en solbrilleholder? Jeg elsker det! Det gør min pengepung ikke (slet ikke, så meget har vi ikke til bil), men seriøst, lys under sæderne! Siger det bare ;)

Nå, ikke mere bilsnak -omend det da ellers nok bliver årets køb på min bankkonto…. og de næste mange år ;) Med mindre man leaser, alle de beslutninger.

I får hele outfittet i morgen, med en ret lækker pelsvest fra Minus, som jeg i sin tid var med til at vælge farver til, da jeg sideløbende designede min egen kollektion. Uhhh, hvilke farver har jeg mon valgt, sikke en cliffhanger (eller ej, I kender mig jo, ha ha).

Just a late hello from the coast. Went to testdrive a car today, so many decisions! Hope we’ll soon find the right one.

16 kommentarer

 • jeg synes det lyder mega hyggeligt med bilkøb …og vestkysten, og søndags-familietid! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har hørt meget godt om den Skoda, omend jeg har hørt at den skulle blive ret dyr hvis man skal have alverdens ekstraudstyr på den, så vælg kun det der er nødvendigt ;) Og så er der lige en leveringstid på et par måneder ;) Det har vores vennepar hvert fald oplevet ;) Hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, leveringen kan først blive til februar… tal lige om hypet bil? Min svaghed er ekstraudstyr, så den bliver svær, ha ha :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det er helt vildt at en bil kan blive hypet sådan ;) Men den må være fancy ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha fancy og ordet Skoda har jeg stadig svært ved at forbinde, men den er ret lækker altså, det må jeg sige :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Skoda er en rigtig god bil, de kører rigtig godt og går aldrig (7-9-13) i stykker. Jeg har ikke erfaring med Octavia, men Fabia. Men Octavia er jo endnu bedre og større end Fabia. Det er jo den samme producent som WW, bare ikke helt så dyrt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder godt, jeg har virkelig også hørt meget godt om det. I min barndom var Skoda og Lada bare det mest øv ever, men sådan er det jo ikke længere (for Skoda… Lada er vist død?).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebekka

   Lada vær – jeg kan Skoda ik gøre for det! ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette S

  Mine sidste par søndage lyder som din. Et stk. skoda Octavia i grå er bestilt hos os. Det er altså en lækker bil!
  Lækker strik du har på:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Godt at høre, og meget pudsigt du har lavet præcist det samme. Hvilken model endte I med, elegance eller?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg er Skoda fan! Og kan kun anbefale at tage en tur til Skørping og besøge Anton Ovesen hvis I vil købe Skoda. Den i Nørresundby kan ikke anbefales, kender en ret træls historie om en der har købt i Nørresundby hvis bil ikke var samlet korrekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt at høre! Vi har faktisk også tænkt på at tage derned, så super med din anbefaling. Jeg har seje læsere altså :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annastina

  Vi har lige købt en Skoda Fabia hos Skoda Nørresundby. Vi sparede 5000 kr. I forhold til Skoda Aalborg. Vi lavede en liste over det ekstra udstyr vi ville have og ringede til Skoda forhandlere i hele Jylland og vi fik den bedste pris i Nørresundby. Man er vel lidt en krejler når man er nordjyde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Fashion is for Idiots