Flashback Friday - Old Leather Jackets 2

7 x Camille Boots

Mit favoritfodtøj er ankelstøvler! Det kommer nok næppe som noget chok for jer, omend sneakers’ene sneg sig voldsomt ind på mig her i sensommeren, og næsten erstattede sommerballerinaerne. Stiletter er smukke, men jeg drages og fascineres mest af hverdagen, og i min hverdag fungerer de bare slet ikke. Det gør tunge støvler til gengæld med en overkommelig, bred hæl. Frynser, nitter, spænder, dyreprint? Ja tak. Disse er typisk mig (og den opmærksomme læser vil kunne se, at et par allerede er smuttet ind i garderoben!).

ll4380

Links fra venstre øverst: Støvler med sorte nitter fra Ash (affiliate link). Støvler med slangeprint fra Bianco. Enkle med spænder fra Steve Madden (affiliate link). Spænder og remme overload hos Zara. Sølvstøvler fra Miista, som jeg jo allerede har (affiliate link). Frynser og slangeprint hos Zadig & Voltaire og spænder bagpå hos H by Hudson (affiliate link).

Håber I nyder weekenden derude? Vil vil bruge den ved vestkysten, og så har vi lige bestilt en overnatning i Hamborg i næste måned, yay!

I really love wearing ankle boots, and these are some typical ones I’d wear. Works so well for my everyday life and parties as well!

4 kommentarer

 • Ej, dem fra Zadig & Voltaire er så for meget :D! Dem gad jeg virkelig godt tilføje min voksende samling..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Har lige set dig i tv på Zulu fra Roskilde :-)! Du er lige så pretty på tv som her på bloggen :-)!
  Og velklædt som altid ;-)!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Arj, tak for heads up Mie -og de søde ord :) Skrev jo også jeg blev interviewet under Roskilde, men var ikke sikker på de brugte det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Flashback Friday - Old Leather Jackets 2