New Monochrome Zara Blazers

Stine Goya Shop Opening SS14 Styling

ll4181

Under denne modeuge teamede jeg op med et af mine absolut favorit hårproduktbrands – L’Oreal Professionnel, og fulgte dem backstage når de stylede modellernes hår. Synes det kunne være en sjov, og anderledes vinkel at se dele af modeugen på. Det er jo noget vi kan bruge lige med det samme, og en inspirerende styling kan give helt nyt liv til et gammelt outfit. Jeg er i hvert fald blevet vildt inspireret på den front de seneste dage, så håber jeg kan formidle lidt videre til jer.

Mange af jer læsere kender jo nok mit årelange kærlighedsforhold til bl.a. deres Silver og volumen shampoo, Fix Design spray og i nyere tid Mythic oil masken, og det har været det absolut vigtigste ved mit valg af samarbejdspartner; At jeg vidste jeg med sikkerhed kunne stå inde for de produkter der blev brugt!

Stine Goya holdt ikke show denne sæson, men fejrede sin nye butik i Gothersgade i stedet med at fremvise sin SS14 kollektion. Et fornuftigt valg på PR-fronten er jeg sikker på, men da Stines shows altid er så fine, savnede jeg det lidt. Helt ideelt ville det være, hvis hun lavede noget i stil med David Andersens event, det kunne jeg sagtens se i ægte Stine Goya ånd. Here’s to hoping ;)

ll4172

Looket var holdt helt naturligt med både makeup og hår, meget tro mod brandets genkendelige og personlige stil.

Let og luftigt hår med lidt tør struktur på 3 piger, der ikke skulle ligne hinanden, men alligevel have en vis fællesnævner. Lige som Stines kollektioner, hvor der også altid er plads til det individuelle udtryk.

ll4180

Håret blev føntørret op i mindre totter på en stor rundbørste og fikseret med klemmer, så det kunne køle af og holde formen. Da det skulle være naturligt blev der kun sprøjtet lidt på Techni.art Horizon Fix på hver tot inden det blev tørret op. Modsat alm. hårspray som sprayer i en stor vinkel, så sprayer denne meget præcist, og man kan derfor nemt kontrollere hvor der skal være produkt. Den så jeg hyppigt brugt i alle L’Oreal stylinger.

ll4177

Efter føntørring brugte “Head of Hair”, dygtige Mette Thorsgaard, Techni.art Frest Dust (også en af mine nyere favoritter) for at give tekstur og ekstra fylde (jeg bruger også ofte tørshampoo i nyvasket hår, det er et godt tip), sammen med Techni.art Texture Dust. Jeg synes det er SÅ lækkert et hår! Ifølge Mette kan os skandinaviske piger sagtens få dette look. Det hele ligger i føntørringen, som hun siger, men jeg synes nu det er ret svært at gøre selv. Mon jeg kan træne min kæreste til det? Ha ha ha, arj vel ;P

Hvis man har brug for lidt ekstra glans der ikke tynger, så har hun på et par af pigerne brugt Techni.art Crystal Gloss.

ll4175

Smukt, naturligt og feminint. Og så lige lidt eyeliner til mørke øjne på sommermåden, lige som jeg vil have det ;)

ll4176

ll4173

Anne Staunsager, som stod for makeuppen, og Mette Thorsgaard retter de sidste detaljer. Selvom det ser naturligt ud, er det langtfra tilfældigt og ustylet ;)

ll4183

ll4179

Og selvfølgelig pudderfarvede negle til at fuldende looket.

ll4174

ll4182

Smukke gudinder klar til at indtage deres positioner foran butikken.

Stine inden åbningen, som altid smilende og i godt humør. Der kom vildt mange mennesker til åbningen, og efter en fælles skål i bobler hastede jeg videre til en anden aftale med et par bloggerchicks, men det så ud til at være (endnu en) kæmpe succes for Goya :)

ll4178

Alle billeder er taget af mig selv, og min følgesvend Sony NEX-3NL.

Og ps. Så er det nu vi skal ud og hamstre silkekimonoer, i hvert fald ifølge bl.a. Stine Goya og Freya Dalsjø!

Some snapshots from the styling session before the opening of Danish designer Stine Goya’s new shop in Copenhagen. The lookl was very natrual and pretty!

11 kommentarer

 • Simone

  Du skulle ikke tilfældigvis vide hvor de hvide makeuptasker på første billede er fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlise

  Everything so beautiful!
  Loved the hair and make up! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meget stemningsfulde billeder :) Kan godt lide at man kan fornemme at der bliver gjordt et grundigt og effektivt stykke arbejde! ;)
  Feriehilsener fra fattig-bloggeren

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det gør der bestemt, det er faktisk svært at forestille sig hvor meget arbejde der er i det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susse

  Elsker l’oreal pro produkterne.

  Du er (også) en fantastisk fotograf :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Rigtig flotte billeder… jeg har flere gange klikket på kameralinket og kigget på det Sony, når du har reklameret for det.
  Men det er svært at vide hvor meget der er kamera og hvor meget der er Photoshop.
  Vil du sige at du har brugt forholdsvis meget tid på at redigere ovenstående billeder?
  Er det taget med manuelle indstillinger eller automatisk (ved ikke lige om det er sådan man siger…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Som regel redigerer jeg ikke mine billeder specielt meget. Dette er en fotoserie, så jeg har prøvet at få den til at fremstå som en helhed, så der er blevet justeret på lys og farver f.eks. for at opnå et samlet look. Men det kan man jo ikke, hvis grundproduktet ikke er i orden.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

New Monochrome Zara Blazers