In Older Favourites

My Luggage

ll4267

Nu hvor jeg rejser en del, tænkte jeg det kunne være lidt sjovt at vise jer hvad jeg typisk pakker i, hvis jeg skal være væk i lidt længere tid.

Jeg hader at vente på kufferter, så jeg forsøger altid at have det hele i min kabinekuffert. Den er af nyere dato og købt i Magasin, og har hjul der gør det muligt at køre med den lodret også -det er virkelig vigtigt når man færdes steder hvor er er mange mennesker (hvor det er virkelig upraktisk kun at kunne trække den efter sig). Mener den kostede 850,- og den er alle pengene værd. Den vejer lige i underkanten af 3 kg, og det er jo ret vigtigt i disse tider, hvor man jo nærmest ingen håndbagage må have med.

Tasken er en gammel favorit fra Adax’s samarbejde med Stine Goya, og læderjakken fra Muubaa kender I.

Jeg har lidt problemer med netforbindelsen, men tager hjem i morgen, så der får jeg lige svaret på alle kommentarer og mails. Hav en dejlig torsdag derude, jeg smutter i Tivoli i aften <3

This is my travelling kit when I go away for a couple of days. I bought the suitcase a short while ago, and it’s already a favourite.

5 kommentarer

 • Tasken fra Adax ser virkelig fin ud! Og perfekt til rejsebrug, fordi den ikke falder sammen. Hmm… Man burde spare op! Normalt når jeg rejser med fly, så har jeg ikke nogen kuffert med, men min kæmpe 65 L rygsæk. Haha. Knap så fashion, men det er lidt nemmere at komme rundt, synes jeg ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hvis kufferten kunne have interesse for nogle kan jeg lige komme med lidt info (arbejder selv for firmaet!) :)

  Mærket hedder Tripp, og kan kun købes i Magasin. Modellen som Camille har købt hedder Star Lite og vejer kun 2,6 kg og koster rigtig nok 849 kr

  Lige dagens lille salgstale, og synes forresten at det er super fedt at den kuffert har fundet vej til bloggen :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Camille,
  har du oplevet problemer med stiverne i nogle af dine Muubaa-jakker? Stiverne i min næsten nye jakke er ved at bevæge sig ud af læderet, og det er ret træls at der lige stikker sådan nogle metaltråde ud her og der… Har du nogen idé om hvad man kan gøre ved dem? Få dem syet ind igen eller måske tage dem helt ud? (jeg har selvfølgelig mistet kvitteringen, så kan ikke levere den tilbage).

  Tak for en rigtig god blog (:

  Mvh Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I can see Muubaa is travelling with you! Yay!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med Stine Goya tasken ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

In Older Favourites