Bandana, Leopard and Chain Print

In Older Favourites

ll4263

Lige nu er jeg på farten (var der nogen der sagde Kbh?), og har ike lige mulighed for nye outfitbilleder. Til gengæld har jeg disse fra forleden ved havnen, i batikjeans jeg egentlig have glemt lidt, men gensynsglæden var alligevel så stor, at de kom på igen!

Det samme med “Boy” tasken, som også trængte til luft. Det er skønt at kunne genfinde ting, som har ligget i dvale nogle måneder.

ll4262

Og så er der lige de sneakers, som jeg aldrig troede jeg ville komme til at  bruge så meget! Impulskøb i London til ømme fødder startede en helt ny trend for mig. Det havde jeg ikke helt set komme (og mens jeg skriver dette, sidder jeg faktisk i mine customized Nike Roshe, ha ha). Praktisk og pænt, what’s not to like?

LL4261

Topshop t-shirt, Zara jeans, Nike Air Max, Boy bag, 6.10 Jewellery + Jane Kønig necklaces.

An outfit from a few days ago. I’mo on the go these days, so these pictures were already on my camera… Who said Copenhagen again?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Bandana, Leopard and Chain Print