Going out in nude heels

Nike Terminator Lite

Jeg har kastet min kærlighed på endnu et par sneakers til efteråret, nemlig den relancerede 80’er basketstøvle “Terminator” fra Nike, i en lettere version specielt til kvinder. Synes dens retrofeel er virkelig lækker, og så bliver den ikke for tung at se på. Og så er navnet da også bare for sejt… “jeg tager lige mine Terminators på i dag…”.

ll4119

Virkelig et fint lille touch med det pink på den sorte, den er klart min favorit, men hvis den kom i Kleinblue, hvid og sort, så var jeg også klar!

De sorte, sølv og de røde findes her, hvid her og sort/hvid her.

I really love the relaunched “Terminator” sneakers in the “lite” version. Love the retro feel of it.

6 kommentarer

 • Great sneakers! Love the red!

  http://www.martasfashiondiary.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  De sorte måtte godt flytte ind i mit sko-skab :) Og til den pris er det svært at lade være! Camille, jeg har et spøsmål, som overhovedet ikke passer ind her, men som jeg håber du kan svare på. Eller rettere sagt har jeg brug for din eventuelle erfaring. Jeg har fået lysnet mit hår af et par omgange og har set man kan få noget blonderings-shampoo, som skulle tage det eventuelle gule skær. Mit spørgsmål går derfor på om du har erfaring med sådanne? Og hvilket produkt du kan anbefale? Jeg har aldrig været så lyshåret før, så har brug for en der har masser af erfaring som (smukt) lyshåret ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Selvfølgelig, vil altid gerne hjælpe. Jeg bruger “Silver” shampoo fra L’Oreal Pro ved hver hårvask. Som oftest blander jeg den med en anden shampoo også, f.eks. volumen eller pleje, afhængig af hvad jeg har brug for, og så lader jeg det lige trække et par minutter inden jeg skyller det ud. L’Oreal har også en “Chroma” shampoo, som også giver lidt farve, den er også super god til at give køligt skær.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Hej Camille.

  Købte du disse sko i en størrelse større end normalt?
  Jeg er en 37-38, men mon jeg skal op i en 39 her?
  Det kan jeg ikke helt finde ud af. Hvad valgte du?

  Herligst Sus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Going out in nude heels