In Ombre and Printed Greys

Muubaa AW13 Favourites

Da jeg var inde for at finde link til en af mine favoritlæderjakker tidligere i dag, spottede jeg lige alle de nye efterårsvarer fra Muubaa der er ankommet. Wauw, ser SÅ lækkert ud. Muubaa laver altså de skønneste læderjakker, perfekt pasform og læderet er i virkelig høj kvalitet på deres varer. Synes det er så fedt med brands der specialiserer sig én bestemt ting, så som læder, som de så til gengæld er virkelig stærke på.

Jeg vil lige vise jer mine favoritter, som i den perfekte verden alle hang hjemme hos mig, ha ha :) Er vild med den farveskala, selvom den ikke skriger sommer og lige nu, så er det bare den farvepalet jeg til enhver tid vil foretrække.

ll4118

Jeg er frygtelig fristet må jeg sige. Ikke flere sorte, alm. læderjakker. Der har jeg jo Ricky ;) Men en mørk rød/bordeaux ville ikke være dårligt, og så erindrer jeg et billede af en af Olsen-tvillingerne i en tynd bomber a la den nederste, over en fin, let kjole, nærmest brugt som en bluse. Det er en del år siden, men jeg husker bare den jakke så tydeligt, og denne fra Muubaa er det tætteste på den jeg nogensinde har set. Jeg gad også godt et par skindleggings i mørkerød… og og og… Må nok hellere stoppe ;) I kan selv se det hele her.

Ps. Har fundet den fineste Marant AW13-inspirerede sweatshirt i H&M i dag, har lagt den på Insta (@clamour4glamour). Skal nok flashe den snart!

Just discovered that the Muubaa AW13 has arrived online. There are so many pieces I’d love to own. They really have the perfect fit and quality, love when a brand specializes in one certain thing, such as leather.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

In Ombre and Printed Greys