Muubaa AW13 Favourites

Going out in nude heels

ll4114

Selvom dagen i går var lettere grå, lynet slog ned, og regnen af og til stod ned i stænger, så var lyset mod nordvest stadig fantastisk, og temperaturen var lun.

ll4115

Meget passende med lynhalskæde, man er vel fashion når man sågar matcher vejret? En gåtur i sandet med heels i hånden inden middag er simpelthen så hyggeligt, totalt feriestemning selvom man ikke er sydpå (ok ok, jeg bytter det gerne ud for Seychellerne, but you get the point, ha ha).

ll4117

Det er efterhånden et stykke tid siden jeg er hoppet i stiletten, så jeg trængte virkelig (ja, det kan man godt jo!), og endelig er mine ben blevet brune nok til at de fungerer med mine nude heels. Synes sådan et par er uundværlige i garderoben i sommerperioden, lange ben illusion ja tak (hvem siger nogensinde nej til det?)!

ll4116

Rika jacket, H&M Trend blouse, Zara skirt, 6.10 Jewellery necklaces + bracelet, Nelly heels, Chanel sunglasses.

I really needed to jump into a pair of stilettos, it’s been quite a while. Love nude heels in the summertime! 

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Muubaa AW13 Favourites