Meet my New Customized Nike ID Roshe

Good Morning, Good Night

ll3986

Elsker de lyse dage, hvor man ikke kan se om det er tidlig morgen eller sen aften <3

Jeg går en hård dag i møde i morgen. Jeg skal sige farvel til nogle unger der betyder meget for mig. Jeg har vidst det i et stykke tid, det er sådan det er, men det gør det ikke lettere. Derfor trækker jeg lige stikket en lille smule, så jeg lige kan få hjertet med. Heldigvis er der en Nibe- og en Roskilde festival til at hjælpe med det, og selvfølgelig min familie, venner, jer og mine projekter. Tror jeg skal have en lynring på de kommende dage ;)

I am in love with the light summer days, where you cant tell if it’s morning or evening :)

   

21 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Meet my New Customized Nike ID Roshe