Meet my New Customized Nike ID Roshe

Good Morning, Good Night

ll3986

Elsker de lyse dage, hvor man ikke kan se om det er tidlig morgen eller sen aften <3

Jeg går en hård dag i møde i morgen. Jeg skal sige farvel til nogle unger der betyder meget for mig. Jeg har vidst det i et stykke tid, det er sådan det er, men det gør det ikke lettere. Derfor trækker jeg lige stikket en lille smule, så jeg lige kan få hjertet med. Heldigvis er der en Nibe- og en Roskilde festival til at hjælpe med det, og selvfølgelig min familie, venner, jer og mine projekter. Tror jeg skal have en lynring på de kommende dage ;)

I am in love with the light summer days, where you cant tell if it’s morning or evening :)

21 kommentarer

 • Sådan er det desværre når man arbejder i lærer/pædagog verden, kender det godt :) Det er ikke altid lige sjovt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katarina

   Sådan er det for de fleste, der prøver at få børn og arbejde til at gå op i en højere enhed. Tilgengæld er det ens eget valg at tage på Roskilde. Dette er ikke ment som nogen kritik, det lyder bare lidt ironisk at bruge en festival til at afhjælpe problemet, når det samtidig lyder som om, at det er det at være væk fra børnene, som er hårdt:) Men jeg har nok misforstået indlægget:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katarina

   Det skal lige nævnes, at jeg synes, at du er en super sej mor med energi til det hele! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, du har misforstået. Det er ikke mine egne børn. Dem skal jeg kun undvære 2 nætter, hvor jeg i stedet har kærestetid (de eneste to nætter uden børnene hele ferien, såeh…).
   Det er på mit arbejde jeg skal tage afsked med nogen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katarina

   Det tænkte jeg nok:) Det var som sagt ikke ment som nogen kritik!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, men det er jo heldigvis fordi man lægger så meget af sig selv i det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hpl

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • http://annsofey.wordpress.com/

  Det er godt du har nogle sjove festival hvor du kan komme i godt i humør igen :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey,
  sweet picture and a great outfit :)
  The shorts are lovely.
  Kisses
  Tabea

  http://wolkedrei.blogspot.de/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • GG

  Har du da sagt op på dit arbejde for at hellige dig 100% til moden/dine designeventyr? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis det er farvel til den første klasse, du var klasselærer for, er det meget, meget hårdt. Husk Kleenex i morgen og vandfast mascara. Ens første klasse er altid noget helt, helt specielt…..lidt som det første barn…elsket som ingen andre og sagesløs prøveklud for alle ens pædagogiske fejltagelser….
  Stort knus og den bedste sommer til dig og dine skønne unger….både dine egne og dine andres…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastic sweater and shorts!

  ♥♥♥♥♥♥
  http://www.martasfashiondiary.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Så fint outfit – hvor er det fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber at det gik godt. Jeg har endnu ikke vænnet mig til at sige farvel til mine klasser. Det er og bliver frygteligt…. de tager jo en lille bid af ens hjerte med hver gang :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  fine shorts hvor er de fra ?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Meet my New Customized Nike ID Roshe