Good Morning, Good Night

Blues

ll4002

Blues er egentlig en ret fantastisk musikgenre. Hvis I, som jeg, er fan af The Libertines, kan man høre masser af blues referencer i deres musik. Et af de steder Peter Doherty selv er kommet meget, er “The Blues Kitchen” i Camden (som han bor lige i nærheden af), og jeg kan godt forstå hvorfor. Det er suverænt mit favoritsted i London. Faktisk har jeg ikke været i London i nyere tid uden at kigge forbi. Se i øvrigt min London guide her.

De spiller rigtig meget andet end blues også, men det er faktisk deres rock n’ blues koncerter en sen nattetime i godt selskab jeg sætter mest pris på. Pyh, sådan en kunne jeg godt bruge i dag…

I aften spiller danske “The Good The Bad” der faktisk (endda sammen med guitaristen Wayne Kramer fra MC5), og jeg ville virkelig ønske jeg kunne være der til at klappe af dem. Måske nogle af jer kan?

ll4003

Hav en dejlig fredag, og send gerne god karma min retning -jeg sender gerne retur til jer <3

A blue Friday. The Blues Kitchen is my favourite spot in London, and tonight Danish surf sensation “The Good The Bad” are playing there. Wish I was there!!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Good Morning, Good Night