New Rainbow Bling

Sporting Converse All Star Ox and Old Ricky Jacket

ll3873

Sandheden er, at jeg blev så inspireret, da jeg for nogle dage siden lavede mit eget pre-fødselsdagsindlæg, at jeg blev fristet over evne, da jeg shoppede sneakers til ungerne. Hov, så kom der også lige et par All Star sko med… Det skal jo prøves ;)

ll3875

De er netop ankommet, og ligesom små børn kan jeg sjældent vente med at pakke ting ud, og tage dem i brug. Ligesom med mine Chanel solbriller… måske jeg skulle pakke dem ind igen, så jeg får nogle gaver lørdag, ha ha :D

Og så har jeg også fundet min fine silkejakke fra Rick Owens frem igen. Elsker det print!

ll3876

ll3874

Rick Owens jacket, Converse All Stars, H&M Trend skirt, 6.10 Jewellery earrings, By Zoe tee.

Going to try the All Star Ox out for the first time, I think they’ll be perfect for summer!

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

New Rainbow Bling