49ers Vintage Sweatshirt

Some Birthday Wishes

Sidste år stak vi af til Hamborg på min fødselsdag, i år bliver det holdt i mindre skala, så kan man jo altid invitere på sommerhygge og mojitos med hjemmedyrket mynte senere ;)

Er faktisk ret dårlig til at fejre mig selv, har det ikke så godt med at være midtpunkt (og ja, jeg er godt klar over den udtalelse clasher pænt meget med hvad jeg laver herinde, men det er mærkeligt nok noget helt andet -og skærmen kan jo altid lukkes i, ha ha).

Jeg har også været lidt kedelig med mine ønsker. Jeg har ønsket mig euro (vi planlægger en lille Hamborg get-away i sommerferien), gavekort til selv at designe Nike sneakers, og tilskud til hotelovernatning i forbindelse med Roskilde festival (men hvis der er godt vejr, så tror jeg vi snupper et telt…). Jeg går klart mest efter oplevelser, ikke nødvendigvis rejser (omend lækkert!), men mere realistisk bare små ture ud af huset. Og så tror jeg, at jeg vil give mig selv en syren mere til haven… jep, jeg ved godt hvordan det her lyder ;D

MEN, jeg ønsker mig da selvfølgelig også materielle goder, dog har min søde familie allerede givet mig Chanel solbriller, så dem skal jeg ikke have mere fra. I får dog alligevel lidt eksempler på, hvad jeg kunne finde på at øsnke mig -hvis nu ;)

ll3870

Et lækkert shortssæt ville ikke være dårligt, f.eks. dette fra Gestuz eller det jeg tidligere har blogget om fra Kokoon. Smuk kæde med diamanter fra Jane König. Støvler fra Gestuz som jeg aldrig har fået købt. En fantastisk blød strik fra Envii. Cool pailletbomber fra Iro affiliate link (who am I kidding, så dyre gaver får jeg aldrig, ha ha). Dumme, dumme Nike Roshe Metric -dumme fordi de allerede er long gone, inden en str. 38 nåede at flytte herhjem. Hader at opdage ting for sent :( Og så vil jeg gerne have opdateret min garderobe med et par low top All Stars. Har ingen, og det er da egentlig på tide, så meget som jeg sporter high tops. Allerhelst i grå, bordeaux eller elektrisk blå.

Hvis I ellers har et bud på noget jeg ikke kan leve uden, så sig endelig frem -udover fred på jord og alt det der, det skal kunne pakkes ind -desværre ;P

My birthday’s coming up this Saturday, and these are some of my wishes.

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

49ers Vintage Sweatshirt