Sporting Converse All Star Ox and Old Ricky Jacket

A Lightning in and on my Heart

ll3877

I får lige et pixi preview på en af de ting 6.10 Jewellery bliver udviddet med i næste uge. En ting jeg har glædet mig rigtig meget til, og som kollektionen har manglet. Et lyn i præcis samme størrelse som det på mit håndled, men nu lavet til at hænge lige ved hjertet. Der hvor lynet nogle gange slår ned. Helt perfekt :) Det kommer online engang i næste uge.

ll3878

Fik lyst til glam’e det klassiske pyjamas-look en anelse op med løse glimmerbukser, loafers og feminin kimono.

Hav en dejlig fredag! Min står på arbejde, hygge med kolleger, et spændende møde -og så hygge hjemme, og forberede til i morgen…

A pixi preview on one of the new items in the 6.10 Jewellery collection. A lightning exactly the same size as the one I have on my wrist. Designed to hang by the heart, just where the lightning sometimes strikes. Online next week :)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Sporting Converse All Star Ox and Old Ricky Jacket