Found my old Dior Ring

Spring Cleaning

Som overskriften antyder, så lavede jeg i går forårsrengøring i alle mine billeder, og faldt over en lille serie skudt ved vestkysten, som jeg aldrig har fået vist jer.

ll3752

Både kjole og jakke skal findes frem nu her igen, fine klassiske ting som stadig passer perfekt ind i garderoben. Så mangler vi bare vejret der matcher, men hey, alene det at der ikke længere er mørkt om morgenen når man tager afsted, og mørkt om eftermiddagen når man kommer hjem, det giver et stort ekstra skud energi. Det er med at holde fokus på de gode ting ;)

ll3754

Jeg er nok ikke den hurtigste til at svare mails og kommentarer i dag og de næste par dage. Jeg har jo en del arbejde at få fulgt op på, så det skal lige i system igen, og hverdagen skal tilbage, også for mine egne unger herhjemme. Det kommer nok til at trække lidt tænder ud i starten, men så tiltrængt efterhånden!

ll3753

Nu kan jeg godt savne lidt længde på mit hår, når jeg ser disse billeder… hmm.

Did some spring cleaning in all my pictures, and found these I never showed you from last summer. Still love both the jacket and the dress.

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Found my old Dior Ring