Vind 500,- til Magasin

Found my old Dior Ring

ll3751

Dette har seriøst været det mest fashionable på mig i dag. Fandt min gamle Dior ring frem fra smykkeskrinet, og har vist egentlig savnet den lidt.

Dagen er gået i haven i camo-jakke og slidte jeans, med bl.a. at anlægge ny græsplæne. Kedeligt, men nødvendigt. Lige nu ligger jeg totalt smadret på sofaen (havearbejde er verdens billigste fitnessmedlemsskab, ha ha), med solblussende kinder, og er så træt, at jeg nærmest ikke engang kan formulere mig på skrift :) Men glad. Glad for noget der forhåbentlig bliver en fin sommerhave, hvor vi kan sidde blandt kulørte lanterner og lamper, og glad fordi jeg endelig skal på arbejde igen i morgen, det bliver skønt!

Vi blogges senere, hav en god søndag aften!

Felt like wearing my old Dior ring today, and since I’ve been working in the garden all day, my hand was the most fashionable.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Vind 500,- til Magasin