All in the Plus Detail

The “New” Sneaker

Hvor det i de sidste mangler sæsoner har handlet om høje hæle -der næsten ikke kunne blive høje nok- begynder det endelig at gå den anden vej. Denne sæson handler for alvor om flats, og jeg kan faktisk ikke huske hvornår udbuddet sidst har været så stort. Kittenheels er tilbage, ballerinaer tager deres sæson nummer 100 (eller, sådan føles det), og selvfølgelig sneakers. Men der er også kommet  nogle nye legekammerater i klassen. Loafers stjal for alvor billedet sidste sommer, og det ser heldigvis ud til, at de er kommet for at blive, dejligt! Denne sæson bliver de dog overhalet indenom af de ultra populære espadrillos, og så den seneste hypede tilføjelse, slip-on sneakeren. Både Celine, Givenchy, Jimmy Choo, og alle de andre, har forlængst sagt god for dem, og highstreet’en har allerede sprøjtet adskillige bud ud… og så er der jo også den gode, gamle original fra Vans:

ll3651

Jeg har fundet mine online favoritter lige pt. til jer. Links: Blå glimmerdrøm fra Jimmy Choo (affiliate link). Monokrom blandet med tørklædeprint fra Givenchy, så seje! (affiliate link). Nitter og læder fra Ash (affiliate link). Leoparder fra Zara, og den originale fra Vans.

Umiddelbart tror jeg dog ikke jeg hopper med på hypen. Jeg synes mine fødder er pænere i espadrillos og loafers, da de er en anelse smallere, men man skal aldrig sige aldrig. Jeg er jo en flats-kinda-girl, og lidt forandring kan jo være godt ;) Er I på? Og kan I heller ikke få armene ned over alle sæsonens lækre flats?

I love how the focus is on flats or low heels this season. Something I’ve reallybeen waiting for for a long time. A warm welcome to the “new” sneaker in class. 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

All in the Plus Detail