Muubaa Lenine Jacket

THE Current/Elliott Zebra Jeans

ll3541

Den anden nye ting jeg hintede om i forrige indlæg er disse fantastiske zebrajeans fra Current/Elliott, som jeg har jagtet længe. En ting er at lave pænt leopardprint på bukser, det er faktisk overraskende svært. Men zebra er endnu sværere, og jeg har godt nok fundet mange sørgelige eksempler… for lad os være ærlige, det klæder nok de færreste af os med vandrette striber på benene ;) Dette print har dog stået for mig som det ultimative bud, især fordi striberne peger en anelse opad, og giver en smule optisk bedrag på de ellers stribede lår ;) Desuden er sort/hvid kontrasten ikke så stor og in-your-face, da det sorte print er slidt fra start. Jeg har desuden købt disse secondhand, så mine er ekstra slidte, hurra. Manner, det er godt jeg har en modeblog, for jeg har lige brugt usandsynligt mange ord på et beskrive et print på et par bukser, ha ha :)

ll3540

Hvis I vil have en mere seriøs vinkel af mig, så har jeg løftet sløret lidt ang. mine tanker om den situation vi lærere pt. står i på Facebook. Nu ved I jo jeg er lærer, så det kan godt være, I havde tænkt over hvordan jeg forholder mig til alt det der foregår pt.?

Wearing new Current/Elliott zebra jeans (I’ve been searching for these forever), Muubaa Levine down jacket, Chanel bag, Miista ombre Kia boots, Zoe Karssen sweatshirt (affiliate links).

   

14 kommentarer

 • Det er faktisk første gang jeg har selv zebra stribede bukser! De er meget “in your face” :D

  http://www.mitlivpaabudget.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er ret vild med effekten de får ved at blive sat sammen med dip-dye-skoene. Det ligner nærmest, at billedet bliver slørret mod bunden. Very nice (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Ih dem hapsede jeg også på udsalg, dog skulle de have været et nr. mindre da de er store i størrelsen :o) Men godt jeg nu har dig som inspiration, så blir det vist ikke meget bedre :o))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er jeg normalt slet ikke til skinny jeans, men hvis det ikke havde været for omfanget af mine lår, så kunne jeg snildt være hoppet i dem der. De er pæne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Kære Camillie

  Da jeg ikke er på facebook, kan jeg ikke kommentere dit indlæg ang. lærerens arbejdstid/overenskomstforhandlinger. Jeg vil blot sige, at jeg er glad for at din anden profession kommer til udtryk på bloggen, og at du giver din mening til kende, da du som blogger når ud til en del læsere, hvortil du kan være med til at nuancere debatten.
  Jeg er selv lærer, og synes det er en dybt frustrerende situation vi står i. Jeg er desuden træt af fordomme og at skulle forsvare mit job og min ret til at forberede mig. Først og fremmest er vi vel alle blevet lærere, fordi vi kan lide at være sammen med elever og at undervise, men at tro – at undervisningen og den gode slags blot dumper ned fra himmelen er vist meget naivt, det kræver tid især hvis man vil fornye sig – også når man har været i branchen i 20 eller 30 år.
  Jeg elsker at undervise, men jeg elsker også at have lavet en forberedelse, der kan være med til at den gode dynamiske undervisning kan lykkedes.
  Jeg håber, at der findes en fornuftig løsning, sådan at eleverne ikke tages som gidsler, fordi kommunerne og regeringen er økonomisk på spanden.

  Slutteligt vil jeg blot sige, at jeg altid med glæde læser din blog, og forsat finder stor inspiration i din stil – at lærere går kedeligt- og fodformet klædt gør du i den grad til en myte!!

  Venligst Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for din kommentar Laura. Jeg håber du kan se mine svar på FB? Så vil jeg nemlig ikke uddybe mere her, og bare gentage mig selv. Men tak for opbakningen -også til mine outfits, ha ha :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du heldig at du har kunne finde de bukser Camille – Jeg har sukket over dem siden de kom frem, men har simpelthen ikke kunne finde så mange penge til et par jeans! Hvor har du fundet dem henne?

  Og jeg er helt enig . Jeg har set flere high street zebra jeans, og flere af dem er med en heeelt masse strech og strech striber er bare et no go!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har købt dem secondhand, da jeg heller ikke kunne finde dem online længere (i hvert fald ikke til en pris jeg ville betale dengang, og ja, nu er de så helt væk).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Åhh Camille… Dem har jeg haft kig på i evigheder, og nu skubbede du mig ud over kanten.. Kunne ikke lade vær’ :)! Jeg legede derfor copycat igår og bestilte dem fra revolveclothing.. Der var stadig lidt forskellige størrelser tilbage, og de kostede omkring 750 (der kommer nok told oveni).
   Tippet er hermed givet videre :)!
   /Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt lækkert look, jeg elsker dyreprint og zebra er en af mine favoritter :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Muubaa Lenine Jacket