The "New" Sneaker

Stars n’ Stripes on my Feet

ll3652

Da jeg i sin tid var på Vision-messen og præsentere min SS13-kollektion for Minus i august, fik jeg lige en halv times tid til at gå rundt på messen. En af de eneste ting jeg fotograferede var et par All Stars i forvasket Stars and Stripes print -måske I tidlige Instagramfollowers kan huske dem? Jeg var dengang i tvivl om, om de kom i damestr, da jeg kun kunne se en herrestr., men skæbnen ville, at de netop er landet hos Sarenza, og dermed også i min garderobe. For gode til ikke at klikke hjem!!

ll3653

Egentlig er jeg klart mest til Union Jack. Der er mange forskellige følelser koblet op på det amerikanske flag, også ting som jeg ikke er fan af. Det er der også på det britiske, men trods alt ikke i lige så høj grad generelt. Kald mig nørd, men sådan noget tænker jeg på. Union Jack er også meget Westwood og punk, 2 ting jeg er super fan af! Men ak, min kæreste har de sejeste Union Jack All Stars (faktisk disse her), så det ville være lidt kikset hvis vi havde ens sko… Jeg er nu også glad for disse, og det slidte udtryk de allerede har.

All Stars bliver nu ved med at være blandt mine absolut favorit-sko <3

I’ll always be a fan of All Stars. The latest addition is these Stars ans Stripes studded boots. Saw them in August and now they finally hit the stores!

4 kommentarer

 • Jeg er amerikanerkælling hele vejen! Gør mig sædvanligvis ikke i den type fodtøj der, men jeg ville rocke the shizzle ud af dem der. Elsk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh, hvor er de virkelig fede! Og nogle der helt klart skulle stå i min garderobe, hvis det altså ikke var fordi, jeg lige (altså for to uger siden eller sådan noget) har købt et par nye :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De ser altså bare super seje ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de cool <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

The "New" Sneaker