Lightning in X-Factor

Muubaa Lenine Jacket

ll3538

Javel, det er godt nok sidst på sæsonen til en dunjakke, men sådan går det nogle gange med ting man ikke kan slå ud af hovedet. “Heldigvis” er der stadig koldt udenfor solens stråler, og de har vist lovet vintervejr sidst på ugen… Og ellers er det jo også sådan en klassisk style, at jeg nærmest glæder mig til at hoppe i den næste vinter. Havde egentlig aldrig troet jeg skulle forelske mig i en dunjakke, men kombinationen af læder og asymmetri (forneden, det må I se en anden gang) er som altid lige i skabet hos mig :) Og så er den jo vaaaarm ;)

ll3539

I får hele outfittet senere, kan afsløre der er endnu en ny ting, jeg har jagtet længe…

Even though spring is here, it’s still quite cold here -luckily, since I finally got my hands on the “Lenine” down jacket from Muubaa. Love the soft leather and cool fit! It’s so classic thet I can easily wear it for autumn as well.

 

   

26 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Lightning in X-Factor