Feeling the Holiday Spirit

Leopard Suit at Zara

Mens vi venter på de der fantastiske pletter fra Kokoon, ikk? Så har Zara lavet noget i samme stil, og især skjorten er jeg helt vild med. Desværre havde de den ikke i min str. i butikken i Kbh, så er nok nødt til at bestille den online. Stoffet falder tykt og tungt, og printet er jeg også helt vild med -surprise ;) Det er desværre ikke i silke som Kokoons, men det afspejler prisen også -og det kan vi jo godt lide…

ll3660

Find skjorten her og bukserne her.

Fortsat god påske derude. Sidder klar med vino og venter på solnedgang snart -kan nok ikke dy mig for at lægge et billede ind til jer på Instagram senere, det tegner til at blive super smukt (og hey, jeg er nødt til at have lidt modvægt til de 100vis af feriebilleder fra Thailand især, jeg har været vidne til den seneste tid, I slår mig seriøst ihjel med lækre billeder for tiden, ha ha).

I really like these spots from Zara. I think I’ll have to order the shirt. So perfect for the spring (which will hopefully arrive very soon!).

6 kommentarer

  • Mie Caroline

    Fine pletter:-) Jeg vil lige sige tusind tak for din anbefaling af Hamborg! Som københavner havde jeg lidt svært ved at forestille mig, at det skulle være meget mere interessant end her, men der var jo det der med den Chanel butik….. Netop hjemvendt fra Hamborg med poser fra bl.a. Chanel og Zadig & Voltaire, må jeg bare erkende, at Hamborg er for fedt :-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Vi behøver ikke vente længere på Kokoon. Nu skal vi bare vælge :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Feeling the Holiday Spirit