Stars n' Stripes on my Feet

Feeling the Holiday Spirit

ll3656

Hermed hele outfittet med Stars and Stripes All Stars. Totalt ferie-ramt og casual på den aller bedste måde! Lidt strik, løse waxcoatede jeans, blødt strik, flade sko og varm jakke.

ll3655

I kan jo nok se hvor jeg er stukket af til for en kortere bemærkning (et af de bedste steder i verden, store ord men sådan er det… også når der er koldt , og man får tilhørende rød næse på alle billederne, selvom man prøver at se cool ud!).
Spiser kager og drikker vino hver aften, det ser jo ikke ud som om badetøjssæsonen er lige over os, så vi kan godt give den gas lidt endnu, ikke ;) Nyder I også påsken derude?

ll3654

Anne Vest jacket (affiliate link), American Vintage scarf, Prim I Am knit, Lee jeans, Converse boots.

Totally feeling the weekend and holiday. Wearing a comfy cool outfit, just the way I like it (and just mascara, nothing else, ha ha).

8 kommentarer

 • Du ser rigtig fin ud og de Converse er bare så fine :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine

  Jeg er helt vild med både din R.O. jakke og din A.V.

  Kan du hjælpe med at tage en beslutning om hvilken – hvis man skal vælge? Kan du skrive lidt om hvad de hver især er egnet til?Og tip til str.? Jeg er 173 cm og vejer 54 kilo – hvilken størrelse er vi ude i? Jeg synes tit jakkerne poser bagpå til mig, hvordan blev din A-V. jakke fikset – mens du prøvede den eller?

  Kh. Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen der er to basale forskelle. AV har lammefor, og er dermed ret varm, og RO er bare en alm. læderjakke (de fåes dog også med for, men så ændrer udtrykket sig en anelse… og prisen ligeså). Så det kommer an på hvad den skal bruges til, og hvilket udtryk du er mest til. RO er legendarisk, men AV har man mere for sig selv, og så er det dansk design og håndværk.
   Det er Anne selv der syede min ind, det er oprindeligt en 38, så den blev egentlig bare syet ind til en 36 efter standard str. så jeg havde den kun lige på for at fastsætte str. Havde den været en 36, så var den ikke syet ind. Formen som sådan er ikke ændret, og synes generelt at på de dyre jakker sidder ryggen godt til, de har trods alt udviklet lang tid på pasformen. I hvert fald disse to mærker :) Der er ikke så meget str-forskel på os, jeg er lidt mindre generelt, men ikke meget, så mon ikke du passer en 36 i AV og 40 IT i RO?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • katrine

   TUSIND TUSIND tak for hjælpen. Det var sødt og betænksomt af dig!

   Kan du røbe hvilken model det præcist er? Og ved du hvor jeg kan købe den?

   Kh. og rigtig god påskemandag i morgen

   Katrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ved ikke hvad modellerne hedder, mener bare at RO hedder biker. RO kan købes mange steder efterhånden, og AV har jeg linket til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hanne w

  Åhh jeg ELSKER Blokhus og især at bo i lejlighederne helt ud til vandet.. man får de smukkeste solnedgange :D
  Ville egentlig bare tippe om den super fede naturlegeplads, Gateway (mener jeg den hedder), der ligger i skoven mellem Blokhus og Hune.. har i været der? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisette

  Det er nok et ret så mærkeligt spørgsmål, men jeg bliver simpelthen nødt til det :i
  – hvor er dine vanter fra? :p

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Stars n' Stripes on my Feet