& Other Stories Shopping

All in the Plus Detail

ll3649

Mit outfit fra i går (og gult i baggrunden -kan I fornemme et tema?), hvor den stod på påskefrokost i det nordjyske hele dagen. Og jeg indrømmer gerne, at det er valgt udfra at jeg skulle sidde hele dagen, og bare proppe det ene lækre mad i hovedet efter det andet. Ultra stretchy jersey, løs silke der falder tungt og bløde læderleggings med elastikkant. Ja tak, ha ha ;)

Elsker påskemad. Ikke helt så meget som julemad, men tæt på. Og påskebryg, jeg er så klar ;) Nyder I påsken derude?

ll3650

Lige præcis derfor designede jeg plusset foran på mine basicstyles, så er de nemlig alligevel ikke helt så basic. Synes det er så fint når det kan titte frem under en v-hals :)

Gestuz shirt, CKW + Minus top, meinliebling leatherleggings.

My outfit yesterday where I was with my whole family celebrating easter and basically eating all day -hence the comfort ;)

6 kommentarer

 • Laura G.

  Hvor ser du fin ud! Synes virkelig den hårlængde klæder dig. Jeg har selv overvejet (i nu virka 2-3 måneder) at få klippet nogle centimeter af (læs: 15-20 cm). Mit hår er ret langt nu, men vil rigtig gerne ha’ det til skulderne nu hvor vi (forhåbentlig og endelig) går foråret i møde. Hvordan plejer du dit hår? Og sætter det? Jeg er nemlig bange for at mit bliver meget fladt. Dit sidder virkelig altid så fint :) Kunne du måske lokkes til at fortælle noget om dine hårrutiner (pleje, produkter, vask osv.)?
  God påske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Laura.
   Jeg har lagt forskellige hårprodukter op gennem tiden, hvis du ser under beauty-kategorien, men jeg tror også et opdateret indlæg snart er på sin plads, I er mange der spørger. På to-do-listen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk fint outfit til dig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Den der bluse er så fin! Er det ren silke, således den skal renses og ikke kan vaskes på normal vis? :)
  Er den anvendelig til hverdagebrug også eller er det mere en festbluse? Tak for den lækreste blog!
  // Line

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

& Other Stories Shopping