Wanted Wednesday

On a Wednesday Date

ll3518

I dag blev jeg ret spontant inviteret på date af min kæreste after arbejde. I kan se på Instagram hvor vi var, og hvad vi fik, og hvor var det bare skønt på en kold almindelig onsdag.

Årsagen var, at vi får et par travle dage hver for sig, jeg skal bl.a. til Kbh fredag, hvor jeg har et par møder, og ikke mindst skal være sammen med min søde kusine, som har forladt Aalborg for nyligt (øv!).

ll3519

I morgen skal jeg ind og se Michael Kvium udstilling på Kunsten, og det har jeg seriøst glædet mig til i flere uger! Han er min absolutte favoritkunstner i Danmark, og hans værker tager pusten fra mig gang på gang, og sætter altid masser af tanker og refleksion i gang. Drømmer så meget om at eje et af dem en dag -men desværre er jeg ikke den eneste, så det får jeg nok aldrig økonomi til.

My boyfriend invited me on a spontaneus date on a cold ordinary Wednesday, since we both have quite busy schedules the following days.

2 kommentarer

 • Hanne

  Jeg ELSKER Michael Kvium!
  Jeg har vaeret saa heldig at moede den geniale mand i sin tid, da jeg gik paa gymnasiet. Jeg er jo oprinderlig en Horsens-pige og da jeg gik i 3.G havde min klasse den fornoejelse at have et samarbejde sammen med ham og Horsens Kunstmuseum. Det kom der en fin “bog” ud af, som jeg stadig holder meget af. Han er et fantastisk menneske og jeg kan huske at han gav sig god tid til at hjaelpe og svare paa spoergsmaal til en hel 3.G klasse og jeg var solgt. Hans kunst er hel fantastisk og jeg besoeger ofte kunstmusset i Horsens naar jeg er paa besoeg hos mine foraeldre.
  God smag Camille – men det er jo ikke nogen overraskelse;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig også til at jeg skal ind og se udstillingen :)

  http://www.mitlivpaabudget.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Wanted Wednesday