On a Wednesday Date

Gåtur ved Åen

ll3522

Gåtur ved åen en sen eftermiddag. Skønt at få samlet tankerne, med dem man holder af, i naturen. Stadig koldt, men efterhånden kan man være heldig at ramme nogle lune solstråler, og så kan skindjakke og tyk vest godt lige gå -men også kun næsten. Nu er det altså sidste vinterdag efter kalenderen i dag, så hvis vejret ville følge med, ville det være ret fantastisk.

ll3520

ll3521

Rick Owens leather jacket, Utzon vest, H&M Trend shorts, Sam Edelman boots, All Saints hat.

It’s still freezing cold, but sometimes you are lucky enough to catch some sun rays , and then be able to wear a leather jacket with a warm vest.

6 kommentarer

 • Lækkert outfit Camille. Meget misundelig på den lækre pelsvest. Jeg kan ikke få mig selv til at tage de shorts i brug nu, hvor det stadig er koldt, men kan da være de skal med på min næste ferie. God dag til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vesten ser så lækker ud! Uuhhmmm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Lund

  Årh Østerådal er bare så fin – et lille dejligt stykke grønt (næsten) midt i byen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er nødt til lige at stille dig et på ingen måder moderelateret spørgsmål :) Jeg er ret sikker på, at jeg spottede dig og din familie en dag med mindstebarnet i en klapvogn med drejelige forhjul – ja, det er så den slags jeg lægger mærke til ;)

  Jeg leder selv efter en lignende vogn, så ville lige høre, hvilken vogn det var, og om den kan anbefales til bykørsel og lidt terrænkørsel engang imellem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert outfit Camille :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

On a Wednesday Date