Walking on the Moon

The Basics… So Far.

ll3350

Sådan her ser der ud hjemme i min stue lige nu. Et lille overblik over hvad der pt. er leveret til butikkerne (og mig). Der mangler nogle få ting endnu, men kollektionen er næsten komplet. Jeg er virkelig glad for det endelige resultat! Alle styles er blevet som jeg havde håbet, og da jeg har gennemtestet dem hjemme inden de blev sendt til endelig produktion, har jeg nærmest været inde over hver eneste syning der er lavet. F.eks. fandt jeg pludselig ud af, at tommerfingerhullet i sweateren udvider sig en anelse, da det er bomuld, så i den endelige udgave er det en del strammere, så der ikke burde blive nogle problemer. Opsmøget på t-shirten fik et par diskrete sting osv.

Ret uvirkelig jeg har jagtet perfekt basis så længe, og så hænger det her pludselig -helt efter mit hoved.

ll3349

Disse sager kommer som skrevet til at danne grundstenen for min næste kollektion for Minus. Der kommer et par styles om et par måneder (High Summer), og så kommer der en del mere til august (AW13). Det er lang tid siden jeg afsluttede arbejdet på dem, og nu skal de sælges ind til forhandlere på modemessen senere på måneden.

Tanken omkring de nye styles er stadig basis, men jersey-delen er den I ser her. Man bliver ved med at kunne bestille disse styles resten af året (og de kommer evt. også i andre farver), men de bliver suppleret af strik, læder og pailletter, som gør sig særdeles godt til denne kollektion -bare for at nævne lidt. Styles som jeg faktisk også regner for uundværlig basis, det er i hvert fald ting som har reddet mange tøjkriser for mig gennem tiden -selvfølgelig tilsat sæsonens tendenser og personlighed. Jeg kan godt lide tanken om at designe med fokus på langtidsholdbare favoritter :)

Og så vil jeg lige sige 1000 tak for jeres fantastiske modtagelse af projektet allerede. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre start <3

Hvis I har spørgsmål til noget af det, så skriv endelig. God søndag!

Ps. Mine styles fåes forresten også i Norge, Sverige og på Færøerne… sejt!

   

44 kommentarer

 • pernille a

  Hej, lyder spændende, og glæder kig til at se mere, er der en lookbook med dine styles??
  Prøvede den hvide og sorte top forleden, superlækre – men jeg skal helst have skuldrene dækket på mit arbejde, -kommer der mon sort / hvide t-shirts i samme materiale??

  God søndag aften!

  / Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kun den lookbok du finder her hos mig, når jeg går med alle styles. Jeg har vist billeder af alle styles på, måske jeg skulle genudgive dem :) Og der kommer t-shirts i samme materiale ja :) Disse toppe er faktisk primært lavet som undertrøjer, hvor den asymmetriske del bagtil skal hænge ud under blusen a la en skjorte. Men de kan selvfølgelig også sagtens bruges som en løs sommertop (derfor er der også rå kanter for oven og plus syning, så der stadig er gode detaljer når man tager blusen af).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Fine sager altså! Vil lige høre om ‘plusset’ foran går igen på alle styles eller om nogle modeller laves uden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Plusset er kollektionens kendetegn, ligesom f.eks. en brystlomme, så nej alle disse basisstyles har alle det diskrete plus foran. Det ser super flot ud med f.eks. en lang halskæde ned over :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ÅÅh jeg ville ønske, at jeg havde råd til at købe det hele. Jeg kunne virkelig godt trænge til en opdatering af min basisgarderobe!

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der er i hvert fald alt det jeg selv har manglet :) Men det kører som sagt igennem resten af året, så der skulle vlre rig mulighed :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig blevet fint alt sammen. Kunne godt lige bruge en af de tanktops der :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lino

  Hej Camille
  Hvor er det altså bare sejt at din kollektion endelig er til at få fingrene i, kan slet ikke vente. Synes virkelig at du gør det godt og at du har nogle super fede idéer og en virkelig fed stil. Du er blandt top 3 på min Power Women liste :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hej Camille
  Er vild med det hele! :0)
  Kunne du måske lave et indlæg med billeder af alle tingene, samt en forhandlerliste?
  Hilsen Tanja :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altid dejligt med god basis – de bøjle rer godt nok fede ! :D

  / http://WWW.FASHIONBYSTERUP.DK

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Thomsen

  Fed kollektion:) bliver nød til at spørge hvor de fine bøjler er fra?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig super meget til, at man kan købe dine ting i butikkerne. Skal helt sikkert have nogle af basic tingene :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Smidt

  Hej Camille. Det ser bare så lækkert ud alt sammen! Kan ikke huske om du har skrevet det før, men hvad kommer prisniveauet til at ligge på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 500,- for sweatshirten (det er den dyreste ting i kollektionen), så det er gode priser -og god kvali ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej
  Du har gjort et godt stykke arbejde (igen), din stil rammer bredt- tror jeg….

  Må jeg spørge til den tank dress du viste tidligere i dag, er det toppen du linkede til i går eller er det en anden? Jeg er vild med det asymetriske foran :)

  Er det Magasin i Århus der forhandler, og er der andre steder?

  Vh. Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak :) Den tankdress har lange ærmer, og har et stylenummer der er b0047, så det er ikke den jeg linkede til i går. Det er en top med det asymmetriske bagpå og uden ærmer. Magasin i Århus har det ja, men ved ikke hvad de har bestilt hjem. Jeg mener der stadig er nogle på lageret af disse, så de er i hvert fald stadig mulige for butikkerne at bestille hjem. Sweatshirten er allerede ved at være væk, men forhåbentlig kommer der snart nogle flere :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  …hvor kan de skaffes i Aalleren?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine K.

  Er det muligt at købe din lækre basic styles på nettet og så fald hvor henne ? :-) De ser virkelig lækre ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, superlove.dk og shop.magasin.dk (ikke online endnu) forhandler det, og så kommer hele sortimentet i en anden webshop her d. 1/2, så det hele bliver muligt at shoppe online. Ellers kontakt Minus for nærmeste forhandler: T: +45 7026 1115
   M: info@minus.dk

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det er ikke få at hælde malurt i bægeret, men jeg har været forbi og set din kollektion og syntes ikke udførslen af dine ting var særlig godt arbejde. Der var flere af toppene hvor syningerne var mget skæve, og syet så de meget lette kunne gå op. Bare noget du måske skulle være lidt ops på:-) Havde el overvejet at købe den grå sweat, men den var desværre heller ikke godt udført..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Smag er altid forskellig, og bare for at få det helt på det rene, så skal syningerne være rå og uhæftede (dog hæftet så meget de ikke går op, men der er løse tråde i siderne). Syningerne skal heller ikke være totalt symmetriske, men selvfølgelig ikke pilskæve. Jeg har ikke stået med alle varer i hænderne, men dog en del af dem, og der har ikke været nogen der ikke var ok. Efter hvilket udtryk de er tiltænkt i hvert fald. De skal være rå, lidt random og personlige. Det synes jeg er super cool. Skulle der være sneget sig en mandagsmodel ind (det sker jo) beklager jeg (det er dog ikke noget jeg er herre over), men så er det muligt at finde en anden udgave. Jeg har bare fået en tilfældig fra lageret, og den er fin :) Prøv dem på næste gang, jeg synes i hvert fald det er et super fedt udtryk de får når de kommer på, og stoffet falder tungt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Hej Camille!

  Det er lækre sager du har kreeret, uh ha. Jeg er lidt nysgerrig med din smykkekollektion. Har brændt mig varm på lyn-ringene, men har ikke helt kunne opsnuse hvornår og ikke mindst hvor, de bliver sat “fri”? :)

  Tak for altid god inspiration!
  Mvh. Alexandra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pt. hedder lanceringen på mandag! Om alt går vel ;) Og jeg poster linket her, det er en helt ny webshop :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Kjer

  Jeg vil godt vide om der er en forhandler i Randers:) Perfekt fødselsdagsønske:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg er vild med det hele! Især sweatshirten og t-shirt med opsmøg. Hvor fåes denne på nettet og kommer sweatshirten i andre farver?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg mener jeg så t-shirten på miinto.dk (med et ret dårligt billede…). Sweatshirten er pt. kun den lyse (det er jo sommerkollektionen), men måske der kommer andre farver engang :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Jeg har virkelig glædet mig meget til din kollektion med Minus og den er virkelig blevet fed. Jeg er i hvert fald super imponeret over hvor gennemførte dine projekter er og har endda allerede et af dine pods ;b Skal helt sikkert have fat i mange af delene af kollektionen også, men fordi pengene ikke er til det nu, er det virkelig rart at høre at de sælges hele året samt at der kommer nye ting til ;b

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak, det er jeg glad for at høre. Det afhænger selvfølgelig af, om butikkerne tager det hjem igen (Minus har jo ikke deres egne butikker), men jeg håber da det kører endnu en sæson, det fortjener det, ha ha :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej!
  Er for første gang lige faldet over din blog og ved nu hvad min lørdag aften skal bruges på! :)
  Kan ikke undgå at lægge mærke til det SUPER FEDE tøjstativ på billedet! Ved du hvor man kan anskaffe sig det, eller evt. noget lignende? :)
  Rigtig lækre styles forresten – glæder mig til at følge din blog i fremtiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Walking on the Moon