Lace, leather & Knit -New in.

You asked for it… YHS Discount!

Som hintet i går, et af de tilbud jeg virkelig har glædet mig meget til at kunne løfte sløret for, fordi SÅ mange af jer har ønsket det (inkl. mig selv, ha ha): Et gavekort til Youheshe.com på 500,- for kun 250,- Jeg har allerede købt ét, men da det er til en gave, så overvejer jeg at købe et til mig selv også. Har f.eks. kig på disse ting, alle til under 1000,-

Der er f.eks. to af de uundværlige Embryolisse cremer til 300,- (200,- for én, så det er en god deal), og så så jeg også, at de nu også laver BB cream. Mon den er lige så god som deres alm. creme? Nogen med erfaringer? Derudover er der huen fra Acne der pludselig bliver mere prisvenlig, en cool jersey fra American Vintage, grønne striber fra Wang, seje shorts fra Designer’s Remix og lune strikbukser fra Blake. Ja tak!

I finder tilbuddet her, det løber de næste 12 dage, med mindre der bliver udsolgt før -kan se det allerede er blevet populært, skønt!

Right now you can buy a gift certificate here worth 500 DKR for only 250 DKR for one of my favourite online shops, Youheshe.com.

   

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Lace, leather & Knit -New in.