New Header

Spa-ophold i Flensborg

Hermed lidt flere billeder fra vores tur til Flensborg, hvor vi var på spaophold på det lækre Alter Meierhof hotel. Det var første gang jeg var afsted på sådan et ophold, men forhåbentlig ikke sidste! Alter Meierhof er virkelig et hyggeligt hotel. Det er 5-stjernet, og med fokus på wellness og masser af god mad og hygge (de har bl.a. en 2-stjernet Michelin restaurant, som vi desværre ikke fik booket i god nok tid, så den prøvede vi ikke). I stedet spiste vi på en lille hyggelig, spanskinspireret tapasbar, de havde indrettet intimt og hyggeligt. Det er et familieejet hotel, og man kunne virkelig fornemme en super god og venlig stemning i hele hotellet og blandt de ansatte.

Jeg har lagt lidt billeder ind fra selve hotellets wellness afdeling (i hvert fald det jeg kunne komme til at tage billeder af), og som I kan se er det hele meget marrokansk inspireret, med flere forskellige saunaer i etnisk stil, hammam osv. Derudover var der en 30 grader varm pool med spa, som også førte udenfor (så man kunne nyde udsigten til DK), og hyggelig lille bar. De bruger Shiseido produkter (har vist aldrig set så meget i mit liv) til alle behandlinger, og så kan man f.eks. også få blandet sin egen parfume (det fortrød jeg egentlig lidt jeg ikke gjorde). Jeg fik nu også et par behandlinger der, og jeg kan kun sige: I wanna go back now ;)

Husk alle billederne kan klikkes store, og bare klik på det for at komme til det næste :)

Flensborg som sådan er jo en gammel rom-by, og der er seriøst fyldt med masser af små bryghuse og hyggelige weinstube’r, hvor man kan smage lokale lækkerier. Prøv især Braasch i Rote Strasse, der brygger deres egen rom og punsch (glühwein i Flensborg hedder punsch fordi der er rom i)… ja Rote Strasse generelt byder på masser af små butikker der er et kig værd!

Der er ikke det vilde shopping-mekka, mange af kæderne har vi jo herhjemme også, men det var fantastisk befriende at trække stikket helt ud fra den slags, og bare koncentrere sig om spa, lækker mad, god atmosfære (Flensborg er en hyggelig by, især nede ved vandet er der flot), og at være kærester. Måske en ide til anderledes julegave :)

A few pics from my trip to Flensburg and the lovely Alter Meierhof hotel.

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

New Header