Wearing my own design

Sequin Suit

ll3247

I fik et lille sneak peak i går, og hermed hele mit outfit fra i torsdags. Jeg tror faktisk aldrig jeg har brugt sættet sammen, men fik pludselig lyst til at prøve det af. Her i julen hvor alting glimter alligevel, kunne jeg vel fint passe ind ;) Der kan godt gå lidt tryllekunstner eller entertainer i den i et helt pailletsuit, med den lidt anderledes form på blazeren, og at bukserne er skiftet ud med shorts, synes jeg gør en stor forskel. Og så tilsat lidt Chanel-vibes for det classy, og min hjemmedesignede tee for lidt rock, så kører vi ;)

My outfit from Thursday wearing my sequin suit fra Zara. First time I’m wearing the pieces togther actually.

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Wearing my own design