Sequin Suit

My ASOS Sale Favourites

ll3248

Så har jeg fået mig kæmpet gennem ASOS’ udsalg, og disse ting vil jeg virkelig gerne tilføje min garderobe!

Den kortærmede frakke fra Ganni har jeg sukket over længe, men typisk nok er den lige præcist væk i str. S. Måske man skulle satse på, at en M vil være ok lækkert oversize? Som jeg tidligere har skrevet, så Laver Gestuz altså bare nogle af de bedste prints, og den mønstrede silkebluse ville passe godt med mine andre ting.

2 x glimmerstøvler i hhv. sort eller pastel. Til en pris på £24,5 kan man jo godt gå lidt amok ;) Tanktoppen fra Wildfox minder meget om noget fra Markus Lupfer, men denne har en noget bedre pris på £50. Dog ville jeg ikke sige nej tak til denne strik med pailletmund, og ikke på udsalg :(

Shorts med fin blondedetalje der allerede kan bruges nu med strømper under, og fine jeans fra Current/Elliott (som jeg endnu har til gode at prøve), som vil være et godt alternativ til helt hvide jeans -som jeg ikke rigtig synes godt noget godt for mine ben ;)

Og pailletbomberjakken? Den er bare for vild ;)

 

Blev ellers vildt skuffet over Zaras udsalg. Synes slet ikke tingene er sat ordentlig ned? Det er jeg sprunget helt over indtil videre. Ellers går jeg ikke efter noget særligt. Måske lidt flere (pæne!) tern, og strikke med store rullekraver -tror på begge dele bliver hits næste efterår.

Here’s some of my faves from the ASOS sale!

7 kommentarer

 • Cecilie

  De sorte støvler er da bare helt fantastiske! Dem blev jeg nød til at klikke hjem:-) tak for inspirationen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JA, jeg var også inde og tjekke Zaras udsalg i går, og det var bare så trist at se! ASOS’ udsalg har altid tiltalt mig; når der er udsalg, så er der sgu udsalg!! :P

  http://EBAYxGOODIES.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie E.

  Enig. Synes også at Zaras udsalg er skuffende. Priserne er ikke sat nok ned (ift tidligere!) og så er der ikke mange styles med heller – meget gl og sommertøj.
  Tak for inspirationen til Asos. Må helt sikkert ind og lure nu ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja! Det tænkte jeg også! Alt for dyrt, og mange af tingene har de taget med videre til næste sæson, buhu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  Ja zara’s udsalg er også super skuffende syntes jeg. Hvis noget koster 500kr eller mere er det måske kun sat 100kr ned :(
  Men jeg er også gået amok på asos udsalget, for nogle tusind kroner – mange af tingene kan man virkelig kalde for et godt udsalg ;-)

  Super fede ting du har fundet!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha R.

  Jeg er også skuffet over Zaras udsalg – for mig er det ikke helt udsalg at sætte ting ned fra fx 800 kr. til 600 kr. Pffft.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Tror at du skal regne med at den kortærmede jakke fra Ganni bliver for stor til dig i str m. Jeg har den str s og jeg er lidt større end dig og den passer mig fint

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Sequin Suit