Flere fine rabatter...

Lace, leather & Knit -New in.

Nu kan jeg ikke trække den længere, outfitbilleder op ad væggen bliver nok lidt hyppigere herinde, mens sneen ligger så massivt. I hvert fald når jeg gerne vil vise jer outfits uden overtøj. Jeg har fundet min Isabel Marant bluse frem igen, og tilsat den nyt tørklæde fra Black Lily (jep, jeg bliver selv fristet af mine egne WW-collager… de har i øvrigt en lille julekalender her, der er flere fine sager der frister), og ny skindnederdel fra Too Good To Be Basic, godt fristet af Laura! Fik ikke lige rettet den ud inden billedet, men det viser nok meget godt hvor blød den er! Armbåndet er fra 6.10 ;)

Fik jo i øvrigt fikset mit hår forleden, og er igen gået efter et lidt mere naturligt look her i de mørkeste vintermåneder. Dels for at give håret en lille, tiltrængt pause, og dels fordi jeg synes udgroningen bare ses med det samme i dette lys? Er for en gangs skyld tilfreds, men kan ikke helt finde ud af, om pandehåret skal vokse yderligere med ud, eller klippes… (bliver pt. klippet hos Hair Fashion, I plejer jo at spørge ;) ).

Sorry about the boring background, but Denmark is covered in snow, so I can’t really show you my outfits without my outerwear outside.

   

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Flere fine rabatter...