Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

19 kommentarer

 1. Lækker jakke (; det er altså også bare vigtigt at kunne holde varmen!
  synes lige det går, men er ikke meget for alt den sne og kulde :D

 2. Den ser rigtig god og praktisk ud :)

 3. Lise

  Jeg er også på en desperat jagt efter støvler som både er varme og pæne. Det virker som om det er umuligt! Meld gerne ud hvis det lykkes dig :-)

  • Will do. Har egentlig masser af varme støvler, de er bare ikke vandtætte… ikke så sjovt i længden.

 4. Louise

  Lækker jakke – det er så vigtigt at kunne holde varmen!

  Jeg craver også lækre varme vinterstøvler pt – men ja – det er noget af en opgave at finde! Where to start!?

 5. Nina

  En parka er det eneste rigtige vinterovertøj, i hvert fald for mig, der cykler hver dag, er mega kuldskær og ikke kan lide at blive våd. Købte en fra Modström sidste vinter, som jeg stadig er rigtig glad for. Uldfrakker er jo nok mere “pæne” i klassisk forstand, men det er bare ikke varmt eller praktisk nok. Og så ELSKER jeg at mærke den bløde pelskrave, når jeg har hætten på, ha ha.

  Vinterstøvler ejer jeg dog ikke. Lige siden jeg var barn, har de været et helvede at finde. Vil meget hellere bruge pengene på et par nye chelsea boots. Min løsning har de sidste par år været mine Hunter med fleecesokker i (og så et par skiftesko til kontoret). De kan jo også blive beskidte og våde, uden at det gør noget.

  • Sådan har jeg det også. Mine fødder dør bare pænt meget i alt der ikke er læder…

 6. Liz

  snowing in Paris tomorrow!! so excited!

  http://lavieenliz.com

 7. Den ser virkelig dejlig ud! Jeg har en lang “vinterjakke” fra VILA fra sidste år, som jeg godt kan holde varmen i lidt endnu. På de virkelig kolde dage har jeg en North Face jakke – desværre er den ikke lang nok til at gå ned over måsen, hvilket jeg synes er ret så irriterende ;)

 8. Mie Kjer

  Jeg er også meget kuldskær og cykler meget, så jeg investerede sidste år i en parka fra Parajumpers (kodiak modellen), den har alt hvad jeg behøver for at holde mig varm, og har det lækreste pels i hele kraven. Så fantastisk.

  Af vinterstøvler var jeg heldig at finde et par fra Cashott lidt nedsat, en bikerstøvle i skind med foer og rågummisål. Mine fusser fryser hvertfald ikke. De er så skønne og rå i udtrykket. Derudover har jeg et par bamsestøvler fra Mou, men de er bare slet ikke lige så pæne. :) Men tænker helt sikkert dem fra Cashott kunne være din stil også.

 9. Holde varmen? Ikke det, der ligner. Jeg er begyndt at sove med to dyner og min kat som varmedunk…

 10. Christina

  Jeg kunne også godt bruge sådan lækker jakke, for ingen af mine jakker der er varme nok til det her vejr. Til gengæld har jeg lige investeret i et par pelsstøvler fra Nome som er rigtig dejligt varme :)

 11. Agnete

  Lækker jakke – hvilken str. har du taget den i? Kunne nemlig godt bruge den samme og har fundet den i str. 34 (xs) men ville gerne vide, om den er stor eller lille i str?

 12. Mette

  Uh den er dog fin – og praktisk :-) har også selv en parka-lignende jakke, de virker jo he he.

  Hvad angår støvler, så sværger jeg til la crosse, sorel og lign. De er jo lavet til at arbejde i i kolde egne, og holder ned til en – 20-25 grader. Jeg er aldrig før kommet gennem en vinter uden kolde fusser – men de her virker.
  Om de så er smarte… Ja, det er jo støvler, og de er ikke direkte grimme, passer også fint til parkaen.
  Desuden har i hvert fald la crosse også børnemodeller (der går op til en str. 38-39 vist nok) og de er ikke bare kedelige og sorte :-) har dem selv i en mørk bordeaux, og så kan man jo sætte hue og halstørklæde til, der matcher.
  Stilletterne de kommer så med i tasken :-)

  Mvh Mette

  • Uh, jeg tror altså ikke jeg kommer i Sorel eller lign. Jeg er for forfængelig tror jeg :D Man burde kunne få en masse alternativer -hvorfor er støvler der er vandtætte og varme bare ikke noget som ret mange gør sig i… don’t get it.

   • Mette

    Jamen helt enig :-) Men da jeg først havde prøvet ikke at fryse, har jeg bare ikke kunnet gå tilbage til de pæne støvler he he. Og hey, med den vægt de har, så får man da lige lidt ekstra work-out, når man har dem på.

    Jeg ville dog ønske, at den samme støvle-teknologi kunne bruges til pæne støvler – hvor svært kan det være ;-)

 13. Malene Wallin

  Den er vildt lækker!
  Jeg ville ønske man altid kunne rende og se pisse fashion ud, men altså som mor til 2 drenge som skal hentes hver dag, på cykel, så er man desværre nødt til at være lidt praktisk :) Jeg har en parka i miligrøn med pelskant fra sidste år som stadig fungerer (omend jeg var noget træt af at det er den model “alle” render i.. Især “de unge”, haha! Men den er varm!!

  Indtil nu har jeg været forundret over, at jeg har kunnet holde varmen i mine Acne Pistols!? Imponerende. Dog, på kælketuren med den ene af drengene forleden, måtte jeg i mine oldgamle Sorel. De er ikke smarte nej, men er du gal de er varme. :D Måtte også i Føtex efter skibukser og dem kunne jeg kun få i turkis! Så, turkise skibukser, grøn parka og grønne Sorel med orange snørebånd! IKKE fashion, men sjovt var det ! :D

  Hvis du er med endnu Camille, så vil jeg lige høre ang. den der tykke vintage militærfrakke du har, er den ikke varm nok nu?? Sådan en har jeg nemlig længe overvejet at prøve at skaffe mig…. :)

 14. Katrine

  Hej, mega lækker jakke, men hvor kan man købe den henne?

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk