Best of 2012 - Party Outfits!

Happy New Year!!

ll3253

Glædelig 2013 lige om snart! Jeg skal åbenbart gå ind i det nye år med mega forkølelse -rart med en lille souvenir fra 2012 ;)

De næste par dage poster jeg nogle favoritlooks efter emne, præstationer og generelle oplevelser fra 2012 på bloggen, så håber I har lyst til at tage en hukommelsesrejse med mig.

Jeg er godt i gang med bloggens 5. år, og jeg er fortsat utrolig glad for det jeg laver. Bloggen har givet mig mange muligheder og oplevelser, men det er ting der aldrig ville have været mulige for mig, hvis ikke bloggen, og I, var her. Så den vil altid være hjertebarn nummer 1 <3

Efter så mange år kan det jo være meget godt at prøve lidt nyt. Jeg har derfor planlagt et par temaer, som jeg vil kaste mig ud i den kommende tid. Efter at have spurgt jer på Facebook og Instagram, bliver første tema, at jeg i en uge vil integrere noget af min kærestes tøj i mine outfits (og det må ikke kun være t-shirts). Herretøj kan give et super lækkert touch til outfits (og pludselig er ens garderobe jo også noget større, ha ha!), og det er faktisk noget jeg allerede har berørt lidt, da jeg af og til shopper i H&Ms Divided Men afdeling (og tidligere savlet over Dior Homme), og i smug drømmer om en lækker collegejakke fra Soulland.

Næste tema bliver styling af sort blondekjole i 7 forskellige looks -og 3. emne vælger I! Hvis I allerede har nogle gode bud på, hvad I gerne vil se som emne, så læg en linie :)

Derudover har jeg lyst til at vende tilbage til lidt mere personlighed på bloggen igen. Så det håber jeg I kan mærke den næste tid, justerer lidt efter lyst og mavefornemmelse, sådan tror jeg man holder en blog kørende så længe? Hmm, og ellers, ja så byder 2013 helt sikkert også på andre ændringer herinde, men det tager vi som det kommer, lige nu synes jeg min krystalkugle er lidt tåget på det område.

2013 bliver et stort år for mig personligt, da jeg både lancerer smykker (endelig!) og basisdelen af min kollektion i samarbejde med Minus kommer ud i januar, og så kommer der ellers løbende styles igen i juli og august som er knapt så basis, men alligevel bør være i enhver garderobe -efter min mening, og i de outfits jeg selv ofte har på ;)

Derudover bliver der forhåbentlig flere overraskelser, og jeg håber I har lyst til at følge med mig på den rejse.

Hav et dejligt nytår elskede læsere, hvor end I er, både i livet og i aften ;)

God kama,

Camille.

20 kommentarer

 • Inge-Louise

  Godt nytår kære Camille! Tak for en skøn blog, som altid har været min absolutte favorit :) Glæder mig til de nye tiltag i 2013.

  Festlige hilsner fra en af dine læsere der har fulgt bloggen fra dens spæde start i 2008 :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • I lige måde Inge-Louise! Åh, bliver altid så glad over at høre, at I er nogle af de helt gamle der stadig hænger ved, det er hyggeligt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Rigtig godt nytår Camille! Din blog er min yndlings og jeg har fulgt med i ret lang tid nu og bliver helt sikkert ved med det i det nye år. Glæder mig utrolig meget til både smykker og tøj kan købes og at se hvad der ellers kommer til at ske med bloggen i det nye år ;b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ElseK

  Godt nytår Camille – og god bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linn

  godt nytår, elsker din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår Camille og god bedring :)

  Jeg glæder mig til at følge med herinde et år mere og til at se, hvad 2013 byder på for dig og for bloggen :)

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår! Begyndte først at læse din blog for godt halvandet år siden, men du er virkelig en af mine favorit bloggere, og jeg ser frem til at se, hvad du byder på i 2013! :-) Og så venter jeg også spændt på lanceringen af dine smykker og din tøjkollektion!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • I lige måde! 1½ er også længe -fatter faktisk ikke hvordan der er gået 4½ år??

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår! Det er simpelthen så fantastisk at se, at det er muligt at blogge så længe uden at miste gnisten eller gå på kompromis med kvaliteten. Gid det var sådan for alle de gode, gamle bloggere. (Uden at nævne navne, det er jeg for claaaassy til! :D)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår! Jeg glæder mig virkelig til at følge med det næste år, og se hvordan bloggen udvikler sig, selvom jeg nu synes, den er rigtig god allerede :)
  Og jeg glæder mig virkelig til, at se dine temaer i action. Jeg er i hvert fald sikker på, at der er noget god inspiration i blandt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria M

  Godt nytår, sødeste Camille <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Godt nytår Camille. Glæder mig til at følge bloggen i 2013, lyder spændende, det du har planlagt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Best of 2012 - Party Outfits!