Favourite Jewel Tones

Flere fine rabatter…

Et af de brands jeg længe har ønsket at få ombord på marchémarché med rabat, er firmaet Lommé, som har bl.a. har lavet min smørbløde arbejdstaske. Elsker at det er dansk kvalitet og design, og så er mærket også tilstrækkeligt “hemmeligt” til, at man ikke møder en masse med samme taske. Eksklusivt og enkelt (og sort), I like! Og nu sagde de endelig ja, og de næste 12 (!) dage kan I købe et gavekort på værdi 800,- for 400,-. Jeg springer selv på denne, jeg har nemlig en ipad der skal pakkes ind til jul… og måske en computer…eller bare en clutch? Og ja, vi har lavet lidt ændringer på marchémarché, så der nu kører flere tilbud ad gangen, og i lidt længere tid (eller indtil udsolgt). Lige nu er der Lommé og Female First (Second/Just Female, som I godt kunne lide sidste gang!), og I morgen kommer der endnu et virkelig godt tilbud (som i virkelig, virkelig godt -et I selv har efterspurgt, og at jeg så har sikret min mors julegave… men schyyyy!).

Love my workbag from Danish Lommé, and right now you can get it, and many others with a discount at marchémarché.

 

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Favourite Jewel Tones