In Burgundy at the Beach

Best of 2012 – Party Outfits!

Jeg skiftede computer her i sommeren, så jeg kan ikke helt komme til at tælle hvor mange “dagens” det blev til (ok ok, jeg kunne jo i teorien tælle direkte på bloggen, og i alle de forskellige mapper på ekstern harddisk jeg har gemt dem i, men det er altså liiidt besværligt, og jeg er doven…). Men det er mange! Rigtig mange! Jeg håber de hver især har kunnet underholde en anelse (om ikke andet, så som tidsfordriv og overspringshandling, ha ha), og hvem ved, måske også inspirere lidt :)

I anledning af, at det jo er nytårsaften lige om snart, så får I her mine egne festfavoritter:

ll2648 ll2953 ll2954ll2981 ll3152 ll3204 ll3235 ll3247 ll2581 ll1972 ll2105 ll2148 ll2184 ll2322ll2776

+ Et jeg aldrig har vist jer (kjolen fra Ganni er desværre ikke min, men en jeg lånte fra Tiffany i Aalborg i forbindelse med mine modesider i Et Cetera. Er vild med dens 20’er vibes):

ll3252

 

Og et lille nytårsforsæt til mig selv? Jeg vil til at vise jer meget mere af mit fine festtøj (MÅ til at lære at blive klar mindst 10 min. før jeg skal ud ad døren… måske jeg skulle stille mit ur 20 min. frem i stedet for de sædvanlige 10 jeg engang fortalte jer om, ha ha). Og også festtøj i farver -for det har jeg faktisk. It’s true ;)

 

Og hey, hvis I stadig har tøjkrise, så skriv her, måske jeg kan komme med et bud her på falderebet :) Og ellers -sort blondekjole, just sayin’ ;)

En lille nytårshilsen kommer senere :)

My favourite party looks in 2012 :)

28 kommentarer

 • Der er godt nok utroligt mange flotte outfits i mellem her. Ikke et eneste jeg ikke bryder mig om, men du har jo også fantastisk god stil :-) Hvem der bare havde din garderobe ;-)
  Mit outfit er faktisk ikke helt endeligt, men jeg går efter en sort blondekjole, som du jo også foreslår – fungerer altid ;-) Godt nytår :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 1000 tak, ja har nok også udvalgt dem der er mest Camille-agtige :D Og hurra for sorte blonder :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sab

  Fine outfits… :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har sagt det før, men jeg siger det gerne igen – du er en kæmpe inspiration, nærmest ligegyldigt hvad du har på :)
  Tak for endnu et år <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Super fine outfits og du ser jo altid knaldhamrende godt ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår, Camille! Dine festlooks er geniale!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Labre dig :)
  Jeg er især vild med den sorte blondekjole på det 6. sidste outfit :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak, den er fra Gina Tricot -og den anden er fra Nelly. Et godt bevis på, at man ikke behøver kaste mange penge efter den slags!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flotte outfits ;)
  Jeg har valgt at tage en blondekjole på i aften, men nu mangler jeg stadig og finde ud af hår og makeup :( Det er altid det sværeste for mit vedkommende :) Godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lækkert! Hvis du er til den slags, så er farvede læber jo super smukke til. Og ellers markerede øjne og en sølvlak på neglene…. det ender jeg nok med… tror jeg… Mit hår ender vist nede, men det er fordi jeg har hovedpine (er blevet syg, hulk), så orker ikke lige noget der strammer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor er den lyse nederdel fra? Den på det tredje nederste billede… Super fed stil! Det er så cool altsammen….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er fra T-by Alexander Wang, men efterhånden er der masser af gode bud i samme stil. Både fra Allez Allez, Sign og Samsøe -bare for at nævne 3.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hey camille! Ved du om palietter også hitter i det nye år? Jeg overvejer den korte palliet-jakke fra Black Swan men er meget i tvivl må jeg får den brugt fordi det kun er nu den er sjov….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pailletter hitter altid, ha ha ;D Især sådan en jakke, der har jersey-for og matte pailletter, den vil du ikke komme til at føle dig så overdressed i på samme måde som alm. pailletter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia HB

  Hej søde Camille!
  Det kan være du kan afhjælpe min tøjkrise! Jeg har planlagt at tage en grøn pallietnederdel på – præcis magen til den du har på, på et af billederne faktisk ;-)
  Jeg aner bare ikke hvad jeg skal sætte den sammen med, for at det ikke bliver for kedeligt, poptøset eller fastalavsagtigt? :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hmm jeg kan prøve? Den sikre vej er at gå monokrom, dvs. med kun sort og hvid til, så nederdelen fremstår mere statement-agtig. Men en farve som hotpink er altså utrolig flot til, så hvis du har mod på endnu en farve, evt. bare på læberne/neglene, så vil den være mit bud! Og så vil jeg vælge guld som metal til, i stedet for sølv. Guld har mere dybde, og det gør sig super til den grønne! Hvis du har en strik med glimmertråde i, gerne lidt oversize, kunne det også være flot til. Casual -og så overhovedet ikke ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grith

  Hej Camille.

  I aften skal jeg ha’ en sort, enkel kjole med dyyyyb rygudskæring meget a la din kjole på det femte nederste foto. Jeg skal ha’ støvler på a la dem på foto 6 fra oven. Hvad ville du style til med smykker, negle, hår og make-up? :) og vil du linke til indlægget, hvor du har kjolen på med rygudskæringen? :) ligner noget taget fra en koncert :)

  By the way så elsker jeg din stil! og er meget inspireret af det :) fed årsfestkjolekavalkade også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Indlægget er her: http://clamour4glamour.looklab.dk/music/koncertlordag/ Her kan du også se hvilke smykker jeg havde på til :)

   Når kjolen har så smuk en ryg, så synes jeg den skal i fokus sådan en aften. Jeg ville sætte mit hår op i en rodet knold (hvis det er langt). Altså ikke sådan en man laver søndag morgen, men heller ikke alt for pæn, så det virker “for sat” hvis du forstår? Evt. med lidt hårtotter til at indramme ansigtet hvis du ikke har pandehår.
   Generelt ville jeg holde accessories ret simpelt, og gerne i køligt sølv eller rosenguld, for det er stylet mere enkelt og nordisk, og ikke helt så tungt.
   Sølvsmykker + røde negle og læber er også sådan lidt Hollywood-glam. Og hvis du vil gå all-in på den, så lav bløde krøller i håret, og sæt det til siden sådan som jeg har gjort på billedet med sølvkjolen. Det ville kjolen også egne sig godt til.
   Jeg ville nok holde igen med decideret smokeyeyes, men en flydende eyeliner og cateyes klæder sådan en kjole virkelig flot!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Grith

   Tusind tak for tips! Du er sgu en stjerne! :)

   Rigtig godt nytår til dig og familien. Glæder mig til at følge dit (fashion) eventyr næste år.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette o

  Outfittet med den grå blazer er så flot!! den burde du bruge noget mere :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare nogle skønne outfits!! – Jeg misunder SÅ meget din garderobe :D
  Rigtig godt nytår, glæder mig til at læse mere i det nye år (og se flere festoutfits!! :) )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aviaaja

  Hvor er den fine skjorte på billede 9 fra? Og nederdelen på billede 1 og jakken på billede 2/3? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

In Burgundy at the Beach