Wanted Wednesday

Casual & Comfy

Et casual outfit straight from work. Egentlig med ting jeg har brugt rigtig meget, men ikke fået vist jer, da de hører til “safe items” som jeg snupper når jeg har travlt (og derfor heller ikke så tit får stoppet op til billedskydning). Lommétaske som jeg fik netop for at have plads til laptop + diverse og the go (og som nu er skyld i, at jeg drømmer om denne), bløde bukser fra Minimum og behagelige støvler fra Leather Crown hos by Shefali med lidt højde.

Støvlerne er vildt behagelige og med god “bounce”, ha ha, ved ikke lige hvad jeg skal kalde det, men nogle gange kan kilehæle være vildt hårde! De er lige præcis den enkle hybrid mellem sneaker og alm. læderstøvle jeg har ventet på.

 

Nu står den på frisørtid, meget tiltrængt!! Vi ses på Instagram (clamour4glamour).

 Wearing my casual outfit straight from work and meetings, casual and comfy!

22 kommentarer

 • Wow for et lækkert outfit Camille :)
  De bukser og de sneakers er virkelig rare ud! Og det er lige præcis sneakers som dem her og støvler med hæl der gør at man kan bevæge sig ud i sådanne bukser!!
  Og den taske – Den er jo perfekt! Den ville jeg altså gerne bruge som skoletaske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nemlig. Har også bukserne på med alm. sneaks, men ikke på job og “ude i virkeligheden” som sådan :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Lækkert casual sæt Camille! Er selv helt forelsket i taskerne fra Lommé :)

  Ville lige give dig et tip, hvis du stadig er ligeså glad for Kirkwood som du har været. Theoutnet.com har nemlig lige tilføjet Kirkwood til deres designerliste, og de er sat mellem 50-60% ned :) Bare et lille tip.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er også bare det bedste at være til frisør. Jeg behøver ikke sidde og læse i alle mulige blade men bare sidde og nyde at blive pampered :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nemlig, og min frisør giver den bedste hovedbundsmassage + har massagestol (altså, ikke sådan en Joey fra Frinds-agtig, ha ha, men en fin en).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med tasken – den er bare så fin :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  Nu må du godt nok have mig undskyld… Men er du ikke blevet lovlig meget en reklame søjle…? Synes du klæder dig i alt muligt som ikke “normalt” er Camille agtig? Før i tiden linkede du ikke til div. webshops, og var mere dig selv…. Ved ikke om det bare er min mening… Men hey, hvor kommer den der, ja undskyld mig, grimme kongekrone ind i billedet?
  Tak for en ellers god blog :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Never :) Men tak for din feedback :) Jeg modtager faktisk ikke ret mange gaver? Og jeg klæder mig ALDRIG i noget jeg ikke kan stå 110% inde for. Jeg har selv valgt de sko, fordi jeg virkelig ønskede mig dem? De er SÅ behagelige, og som jeg skrev, den hybrid jeg har ventet på længe (kan ikke blive gode venner med f.eks. Marant, selvom de er fine til andre), og bare fordi du synes kongekronen er grim, er det vel ikke ensbetydende med, at jeg synes det? Din smag er vel næppe mere korrekt end min -eller nogen andres? Vi må vel alle have vores smag :) Jeg er aldrig bange for at eksperimentere, og hvis du har fulgt mig længe (?) vil du også vide, at jeg har været MEGET mere boho i farver f.eks. og altid har eksperimenteret med min stil, indenfor rammerne selvfølgelig :) Men jeg synes nu min stil er meget den samme -måske lidt for meget, vil nogen mene, ha ha ;)
   Jeg synes noget af det fedeste er, at tage mærker (eller symboler, ha ha), som har været dømt ude i en periode, og være med til at præsentere det i nye rammer og eksperimentere. Det gør da for alvor en blog interessant.
   Og jeg linker da ALTID til webshops! Hver onsdag f.eks. + næsten hver gang jeg præsenterer outfits. Meget af pointen er jo, at man kan klikke sig ind og se tingene nemt…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Jeg tror ikke helt, jeg forstår denne kommentar…Altså hvordan du, Camille, bedst er dig selv, vil jeg lade være op til dig :-) Og angående reklamesøjlen – skriver du så ikke, hvis du har fået tingene som gaver eller du får penge gennem links? Og derfor er der vel som sådan ikke noget reklame i det her indlæg, eller er der noget jeg har misforstået?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neeej hvor er jeg dog vild med din jakke.
  Ser vildt godt ud til dit outfit.

  Xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Så kan du godt købe billet til Northside, det tegner godt! Kan du eventuelt fortælle/vise lidt mere af tasken – rum, lynlåse, knapper og sådan noget? Jeg har svært ved at vurdere dens potentiale som min kommende hverdagstaske, og det er svært at finde billeder/beskrivelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Never mind – ser lige dit tweet nedenfor :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja da, det er bare ikke så tit jeg har kameraet med når jeg har den på, men må hellere prioritere det så :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Lucie

  Ej hvor er de bukser lækre, helt tilpas afslappede på den lækre måde! Jeg bliver nødt til lige at høre dig, hvad størrelse dine er? Der er nemlig kun L tilbage på Miinto.dk, og jeg er lidt i tvivl om målene :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Wanted Wednesday